Dirk Advocaat 1 haftadır kayıp!

Geçen ve bu sezonki maç CD’lerini alıp memleketine giden ünlü hoca, milli maç arasını böyle değerlendirdi.

Dirk Advocaat 1 haftadır kayıp!
Dirk Advocaat 1 haftadır kayıp!
GİRİŞ 04.09.2016 07:06 GÜNCELLEME 04.09.2016 07:06
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dirk Advocaat, bir haftadır kulübün resmi sitesinin yayınladığı antrenman fotoğraflarında yer almıyordu... Takımı ise Mario Been ve Car Pot çalıştırıyordu... Herkes neden Advocaat’ın fotoğraflarda yer almadığını düşünürken, gerçeği Hürriyet ortaya çıkardı... Kayserispor maçı sonrası Hollandalı takımın bu ve geçen sezonki tüm maç CD’lerini alarak Hollanda’ya gitti. Ve burada bir hafta boyunca o CD’lerle kampa girdi...

KOLLARI YARIN SIVIYOR

Advocaat, Hollanda’da güvendiği ve kendisine yakın olan analistlerle bir hafta boyunca takımındaki tüm futbolcuların analizlerini çıkardı ve kimi nasıl daha iyi kullanabileceği konusunda fikir edinmiş oldu.

40’a yakın maç CD’sini tek tek izleyen ve tüm oyuncuların özelliklerini çıkartan Advocaat, yarın yeni Fenerbahçe için startı verecek. Maçlar devam ederken takımı tanımak yerine zaman kaybetmemek adına bu yöntemi seçen Advocaat, kolları böyle sıvayacak.

KADRODA SÜRPRİZLER OLACAK

Hollandalı teknik adam bu analizlerde tüm futbolcuların hangi mevkilerde daha iyi oynayabileceği konusunda önemli fikirler edindi.

Başarılı bir takım ortaya çıkartmak adına milli maç arasını bu şekilde değerlendiren Advocaat, yarın yapılacak antrenmanda düşüncelerini takım ile de paylaşacak.

Advocaat’ın yeni Fenerbahçe’sinin, Bursaspor maçında çok daha farklı bir şekilde ortaya çıkması bekleniyor. Kadroda da sürprizlerin olmasına kesin gözüyle bakılıyor...

YORUMLAR 10
  • Dirk 7 yıl önce Şikayet Et
    Ne cd izlemesi gitti viskisini içmeye :))
    Cevapla
  • Ruhi 7 yıl önce Şikayet Et
    Kesin villasına çekilmiş tatil yapıyordur. Kampmış :) Güldürmeyin beni
    Cevapla
  • Osmanmer 7 yıl önce Şikayet Et
    Takımı tanıyacağına tatile gitmiş bi cacık olmaz bu hocadan
    Cevapla
  • Fatih Kara 7 yıl önce Şikayet Et
    34 Maç x 90 uzatmasız 3060 dakika 51 saat hepsini sadece izlemesi uykusuz yemeksiz iki günden fazla işi kritik yapıp sonuca ulaşması için en az iki hafta bence cd ler valizde duruyor tatil harika bir şekilde devam ediyor.
    Cevapla
  • enis 7 yıl önce Şikayet Et
    bu sene Galatasaray sampiyon hayel kurmayın..
    Cevapla
  • musra 7 yıl önce Şikayet Et
    sen kurmuşsun bile
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle