Canlı yayında skandal! TRT F.Bahçe'den özür diledi

TRT Spor'un dün akşam saat 18.00'de ekrana gelen Spor Akşamı programında Fenerbahçe taraftarlarının büyük tepkisini çeken bir olay yaşandı.

GİRİŞ 26.08.2016 08:52 GÜNCELLEME 26.08.2016 10:12
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Aziz Yıldırım'ın NTV ve NTV Spor canlı yayınında yaptığı açıklamalarla ilgili haber sunulurken, programdan bir bölüm ekrana getirildi. Ancak, haber kaseti ekrana ilk geldiği anda rejiden 'Allah belanı versin Aziz' şeklinde bir ses yükseldi.

Canlı yayında ekrana gelen bu olay Fenerbahçe taraftarlarından büyük tepki gördü. Yüzlerce taraftar sosyal medya aracılığıyla TRT'ye sert eleştirilerde bulundu.

ŞENOL GÖKA: "ÖZÜR DİLİYORUM" 

Yaşanan talihsiz olay sonrası canlı yayına bağlanan TRT Genel Müdürü Şenol Göka, Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe camiasından özür diledi. 

Göka şunları söyledi: "Yaşanan bu durum, hiçbir TRT çalışanına maledilmemelidir. Gereken soruşturma yapılacak .Bunlar yayın sırasında oluyor ama hakaret söz konusu olduğu için tekrar tekrar özür diliyorum. Alkollü olduğunu da duydum."

TRT, TWITTER'DEN ÖZÜR DİLEDİ

YORUMLAR 15
  • berk 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu TRT'ye ne oluyor. Anlayan var mı?
    Cevapla
  • seyirci 7 yıl önce Şikayet Et
    Aziz yıldırımın yaptığı hizmetleri kıskanan leş kargaları hemende üşüşmüşler...trt zaten her yayınıyla sınıfta kalıyor,bunlarda normaldir..ptt 1.ligi yayınlayamayan trt değil mi ?..
    Cevapla
  • Ekrem Yılmaz 7 yıl önce Şikayet Et
    Bir BJK taraftarı olarak Aziz Yıldırım Bey' in konuşmasını ağzım açık dinledim. Helal olsun dik durup böyle FETÖ/PDY denen kalleşlere karşı duranlara. Keşke diğer başkanlar da bu kadar dik durabilse, cesur olabilse.
    Cevapla
  • murat 7 yıl önce Şikayet Et
    gülmekten kendimi alamıyorum bu galatasaylılara ne oluyor anlamdım ıspatlanmış terörist futbolcuları nı aklamyamı çalışıyolar anlamadım sadece trt deki yam yamlar deyil diğer gaste ve tv de ki spor yayıncılarıda öle çünkü aziz başkandan şantaj paralarını alamadılar yani nemalanmıyolar bunların bütün derdi paradır arkadaşlarr kim para verise onun düdüğünü çalarlar biliyoruz ama ne kadar çamur atarsalar atsınlar tarih bunalrı yazacaktır yunanistana kaçanlar bulgaristana kaçanlar dahada öteis amerikaya kaçanlar kimin futbolcusu iyi izleyelimm daha neler göreceğizzzzz çırpınmaya gerek yokk :)
    Cevapla
  • hakkı 7 yıl önce Şikayet Et
    ne kadar sevmezsen sevme bela okumak yakışmaz.ben Beşiktaşlıyım aziz yıldırımı da sevmem ama adam neler yaşadı empati kurunca az bile yapıyor diyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle