İlginç olay! F.Bahçe'ye himmet parası yolladılar

Fenerbahçe Kulübü'nün resmi internet sitesine girenler son derece şaşırtıcı bir duyuru ile karşılaştı.

İlginç olay! F.Bahçe'ye himmet parası yolladılar
İlginç olay! F.Bahçe'ye himmet parası yolladılar
GİRİŞ 23.08.2016 15:48 GÜNCELLEME 23.08.2016 17:26
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Sarı lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, Mustafa Kaan Ünal adlı bir şahsın, 'FETÖCÜ FENER'E HİMMET PARASI' notuyla 1 TL banka havalesi gönderildiği ve buna anında cevap verildiği bildirildi. Çok sert ifadelerin yer aldığı açıklamada, 'ATATÜRK'ÜN TAKIMI FENERBAHÇE HİMMET PARASI KABUL ETMEZ' notuyla geri iade edildiği ve söz konusu şahıs hakkında suç duyurusunda bulunulduğu belirtildi.

İlgili banka dekontunun fotoğrafının da yer aldığı açıklama, şöyle:

"FETÖ'YÜ TÜRKİYE'DE İLK DEFA FENERBAHÇE PÜSKÜRTMÜŞTÜR"

"Kulübümüzün muhasebe görevlilerinin 22.08.2016 günü rutin çalışmaları sırasında, kulüp hesaplarından birine, Mustafa Kaan Ünal isimli bir şahıstan 'FETÖCÜ FENER’E HİMMET PARASI' notuyla 1 TL gönderildiği tespit edilmiştir.

Konunun fark edilmesi üzerine; bahse konu şahsa, “Atatürk’ün Takımı Fenerbahçe Himmet Parası Kabul Etmez” notuyla aynı meblağ geri gönderilmiştir.

Fenerbahçe Spor Kulübü, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün kulübü olup her türlü gerici, yıkıcı ve bölücü akımlara karşı tarihinin her aşamasında mücadele etmiştir. Nitekim FETÖ’nun devlete ve sivil organizasyonlara sızma ve bu kurumları ele geçirme girişimi Türkiye’de ilk defa FENERBAHÇE tarafından püskürtülmüştür.

Bugün itibariyle taraflı tarafsız toplumun her kesimi FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ’NÜN, FETÖ TERÖR ÖRGÜTÜ karşısındaki mücadelesini açıkça takdir etmektedir.

Bu bağlamda, adı geçen şahısla ilgili suç duyurusu yapılmıştır."

İŞTE FENERBAHÇE'NİN İADE ETTİĞİ PARANIN BANKA DEKONTU

YORUMLAR 17
  • hadiyin len !... 7 yıl önce Şikayet Et
    amerikalı
    Cevapla
  • kadir 7 yıl önce Şikayet Et
    fetöyü fener püskürtmedi, şike yaptıkları açıkken, azizin yaptıysam fenev için yaptım dediği açıkken hapse girmemek için mücadele ettiler, Atatürk’ün takımı polis aracı devirip, yakıp, dükkan yağmlayıp, benzin istasyonlarını yakıp teröristlik yaptıkları, kendi topçusunu dövdüren, gazeteci kurşunlatanları bir gün gelir birileri yargılar yine...
    Cevapla
  • eren 7 yıl önce Şikayet Et
    o polis aracını devirenlerin provakasyon için gelen cemmatci polisler olduğunu bilmiyorsan öğren kadir efendi
    Cevapla
  • mık 7 yıl önce Şikayet Et
    senin beyin bu saçmalıkları yazarken çarşıya pazara gitmiş gerçekleri yaz senin bu zırvalıklarına 15 temuzdan sonra kimse inanmaz,darbe paralel hakim ve savcı sevicileri sizi adamsan buraya aziz yıldırımın ne şikesi devlet elden gidiyor dediği sözleride yaz at gözlük
    Cevapla
  • alex 7 yıl önce Şikayet Et
    kimin futbolcularının zamanında fetönünü ayağını yaladığı belli oldu fenere çamur atmayın o parayı gönderen de fetöcüdür işlem yapılıp atılsın içeri
    Cevapla
  • hakan 7 yıl önce Şikayet Et
    boş konuşma
    Cevapla
  • ismail 7 yıl önce Şikayet Et
    dekontta 22.08.2016 tarihi var?
    Cevapla
  • msk 7 yıl önce Şikayet Et
    yani ?
    Cevapla
  • memati*-*köroğlu 7 yıl önce Şikayet Et
    1 tl mi iade etmiş? dalga mı geçiyonuz laaa
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle