Advocaat: Aziz Yıldırım'la görüşeceğim

Süper Lig kariyerine Medipol Başakşehir yenilgisiyle başlayan Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, karşılaşmayı yorumladı.

Advocaat: Aziz Yıldırım'la görüşeceğim
Advocaat: Aziz Yıldırım'la görüşeceğim
GİRİŞ 22.08.2016 00:27 GÜNCELLEME 22.08.2016 00:27
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Dick Advocaat, sezona yenilgiyle başlamanın üzücü olduğunu dile getirirken Başkan Aziz Yıldırım ile görüşme yapacaklarını ve transfer sürecini alacakları sistem kararıyla belirleyeceklerini söyledi.

Hollandalı teknik adamın açıklamaları şu şekilde;

"Çok kötü bir sonuç. Maça daha iyi başlamalıydık. Bunu değiştirmemiz gerekiyor. Topa fazla sahip olduk, şanslar da yakaladık. Ama onlar 3. dakikada 1-0 öne geçtiler. Daha sonra 1-0'ı korumak için çok çalıştılar. Biz onu aşamadık. Buna rağmen gol fırsatları yakaladık; ama sezona yenilgiyle başlamak çok üzücü.

Karşı takıma tüm saygımla söylüyorum, çok fazla sayıda oyuncuyla topun arkasında kalmayı tercih eden bir ekip. 1-0'ı korumak için çalıştılar ve bunu başardılar. Gol yollarında yeterince yaratıcı değildik. Biz onlardan daha kaliteli bir takımız. Ancak gördük ki daha az kaliteli takımlar daha kaliteli takımları yenebiliyor.

Buradaki temel sorun, 4-5 gündür buradayım. Bu süreçte 2 maç oynadık. Her maçta pozitif ve negatif bir şeyler görüyorum. Pazartesi günü başkanımızla göreşeceğiz. 4-3-3 mü oynamalıyız, 4-4-2 mi bunu düşüneceğiz. Transferi buna göre yapacağız. Ama bu maçta rakibi kırabilecek, yaratıcığılı gösteremedik. Perşembe günü Shakhtar bunu yapmıştı."

YORUMLAR 7
  • Koncerto 7 yıl önce Şikayet Et
    Belli ki para için gelmiş. Sistemi başkana soran hoca:))
    Cevapla
  • H.B.V 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu hoca Takımı tanımıyor Van Persie ve Stoch ,un ilk onbirde olması lazım..hoca pererianın yaptığı hatayı yapıyor;Fenerbahçe galibiyet istiyorsa fernandao ,hasan ali ve ozanın kadroda olmaması şart..
    Cevapla
  • YKC 7 yıl önce Şikayet Et
    Lucescu dan başkası bu takıma ilaç olmaz.
    Cevapla
  • yunaklı 7 yıl önce Şikayet Et
    Takım üzerinde teknik direktörün etkisi %5 dir. Sizin iyi futboldularınız olmaz ise takımın başarılı olması imkansız. Fb geçtiğimiz sezonu mumla arayacaktır. Eskiden gönderdikleri futbolcularına bel bağladılar. Fb Volkan Demirel ve Aziz Yıldırım gitmediği sürece toparlanamaz. Daha Kötü Olsunlar.
    Cevapla
  • Hüseyin 7 yıl önce Şikayet Et
    Ne vereyim abime?.. Ne verecen abine?.. Altı aya kalmaz bu da uzar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle