Tekke'den Advocaat yorumu! "Çok gülüyorum"

Fatih Tekke, Zenit'te birlikte çalıştığı Dick Advocaat'ın Fenerbahçe'de başarılı olacağını belirterek eski hocasını yere göğe sığdıramadı.

Tekke'den Advocaat yorumu! "Çok gülüyorum"
Tekke'den Advocaat yorumu! "Çok gülüyorum"
GİRİŞ 15.08.2016 14:29 GÜNCELLEME 15.08.2016 14:30
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Rusya Ligi takımlarından Zenit’i çalıştırdığı dönemlerde Hollandalı teknik adamın en güvendiği isimlerden biri olan Fatih Tekke, Advocaat hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Zenit’i çalıştırdığı dönemde UEFA Avrupa Ligi’ni kazanan Advocaat, Rusya Ligi’nde akılda kalan bir performans sergilemişti.

Fenerbahçe ile yarın antrenmana çıkması beklenen Advocaat için görüşlerini aldığımız Fatih Tekke, Hollandalı teknik adamın hırslı ve yıldız oyuncularla olan anlayışlı yapısına dikkat çekti. Advocaat’ın daha imza atmadan eleştiri almasına anlam veremediğini ifade eden Fatih Tekke, sözlerine şöyle devam etti: “Dick Advocaat kurnaz ve çok hırslı bir isim. Daha Türkiye’ye gelmeden eleştirilmesini anlayamıyorum. Hocanın en büyük artıları yıldız oyuncularla iyi anlaşması ve onların başka hayatları da olduğunu iyi bilmesidir. Onlara asla ayrıcalıklı davranmaz. Onları idare etmeyi çok iyi bilir. Başarıyı da böyle yakalar.”

TÜRKİYE’DE ŞAMPİYONLUK ONA YETMEZ

Dick Advocaat’ın çok hırslı bir isim olduğunu dile getiren Fatih Tekke, Hollandalı teknik adamın kupa kazanma serüvenini Türkiye dışına çıkarmak için uğraşacağına da inandığını söyledi. Fatih Tekke, “Advocaat futbolu çok iyi bilir. Ama asla ona Türkiye’deki kupalar yetmez. Avrupa’da başarı ister” dedi.

Eski A Milli futbolcu Fatih Tekke, sözlerini şöyle sürdürdü: “Yaratılan algı çok yanlış. Türkiye’de herhangi bir başarı yokken Advocaat başarısız demek hata. Buna çok gülüyorum. Gelirse Fenerbahçe için en iyi tercih olacaktır. Altın gibi bir kalbi var. Kaprisi de asla yoktur. Oyunculara töleranslı davranır ve ruhunu okşar. Ama sahaya çıktığında o anlayışlı adam yoktur. Kulübede despot bir canavar vardır. Onun başarı hikayesinin altında bu yatar.”

KAYNAK: BABASPOR
YORUMLAR 2
  • JöH-PöH 7 yıl önce Şikayet Et
    bir tek bu begeniyor demek ki
    Cevapla
  • angaralı 7 yıl önce Şikayet Et
    Yorumunuz o çalıştı sen çalışmadın ya kardeş.
    Cevapla