Karar verildi! Pereira ile yollar ayrıldı

Fenerbahçe'de yönetim, Vitor Pereira ve ekibiyle kesin olarak yolları ayırmaya karar verdi.

GİRİŞ 11.08.2016 14:55 GÜNCELLEME 11.08.2016 16:05
Bu Habere 64 Yorum Yapılmış

Sarı lacivertlilerde bir süredir yaşanan teknik direktör sorunu çözülüyor. Yönetim, Vitor Pereira ile yolları kesin olarak ayırma kararı aldı.

TAZMİNAT 4 MİLYON EURO

Vitor Pereira ile yardımcılarının tazminatı yaklaşık 4 milyon Euro tutuyor. Sarı lacivertli yönetimin hukuki ve mali prosedürleri tamamladıktan sonra Pereira hakkındaki kararı açıklaması bekleniyor.

Fenerbahçe'de antrenmanları birkaç gündür yerli yardımcı antrenörler aktif olarak yönetiyor. Yönetimin direktifi doğrultusunda günde çift ve süresi uzatılmış antrenmanlarla Grasshoppers maçına hazırlanan sarı lacivertli takım bu çalışmaların birini taktiğe, birini de kuvvete ayırıyor.

YORUMLAR 64
  • ankara 7 yıl önce Şikayet Et
    fetö ile alakası var mı ?
    Cevapla
  • Ali Yol 7 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe bu yıl şampiyon olamaz artık. Hangi antrenör gelirse gelsin. Oyuncular da yıldız yok.Aziz Yıldırım çok bilmişlik taslayarak sıradan bir takıma dönüştürdü Fenerbahçe'yi. Kim şampiyon olur bilmem. Beşiktaş olmasa Anadoludan bir takım olabilir.
    Cevapla
  • Oktay 7 yıl önce Şikayet Et
    Allahtan korkun allahtan.Koskoca fenerbahçe camiası ve taraftarını yok sayamazsınız.Günlerce bekle bekle şampiyonlar liğini kaybet doğru dürüst transfer yapma şimdi ligin başlamasıns bir hafta kala hocayı gönderme kararı al atı alan üsküdarı geçti bu kafa ile bu amatör yöneticler ile şampiyonluktan bahsederek bizleri aptal yerine koymayın ilk 5 e bile girmemiz mümkün değil yazık ki yazık...
    Cevapla
  • babo 7 yıl önce Şikayet Et
    Kendi insanimiza güvenelim antrenör yapalim .yabanci yalakaligina son
    Cevapla
  • babo 7 yıl önce Şikayet Et
    Neye gonderiyon parasini ödemek zorundaysan.kalsin tuvaletleri süpürsün .top toplasin.cimleri bicsin. Bizim türk antrenörleri baska klubler olsa pisikolojik terörle para ödemeden postalarlar bide onlar tazminat alir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle