Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri! - Ozan Tufan'a İngiliz kancası!

Fenerbahçe yeni sezonda transferin hızlı takımı oldu. Transfer konusunda geçen seneye göre daha temkinli olduğu gözlenen Fenerbahçe, şimdiden 3 yabancı yani Aatif Chahechouhe, Van Der Wiel ve Martin Skrtel'ı kadrosuna kattı. Fenerbahçe ayrıca milli futbolcu İsmail Köybaşı renklerine bağlamasını bildi. Öte yandan Fenerbahçe'de yöneticiler Hollandalı tecrübeli teknik adam Dick Advocaat'ı takımın başına getirme kararı kıldı. Ve son olarak da Fenerbahçe Jeremain Lens'i bitirdi. İşte Fenerbahçe'deki tüm transfer gelişmeleri haber7.com'da..

Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri! - Ozan Tufan'a İngiliz kancası!
Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri! - Ozan Tufan'a İngiliz kancası!
GİRİŞ 06.09.2016 10:07 GÜNCELLEME 06.09.2016 10:08
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Son dakikFenerbahçe transfer gelişmeleri ​haberimizde..

 Geçen sezon dünya yıldızlarını kadrosuna dahil ederek adından çokca söz ettiren, fakat 3 kulvarda aldığı başarısız sonuçlar ile camia ve taraftarını hayal kırıklığına uğratan Fenerbahçe yeni sezon öncesinde de transferin hızlı takımı oldu. Transfer konusunda geçen seneye göre daha temkinli olduğu gözlenen Fenerbahçe,  şimdiden 3 yabancı yani Aatif Chahechouhe, Van Der Wiel ve Martin Skrtel'ı kadrosuna kattı.

Fenerbahçe ayrıca milli futbolcu İsmail Köybaşı renklerine bağlamasını bildi. Öte yandan Fenerbahçe'de yöneticiler Hollandalı tecrübeli teknik adam Dick Advocaat'ı takımın başına getirme kararı kıldı. Ve son olarak da Fenerbahçe Jeremain Lens'i sağlık kontrolüne sokacak. İşte Fenerbahçe'deki tüm transfer gelişmeleri ve son dakika Fenerbahçe transfer haberleri..

OZAN TUFAN'A İNGİLİZ KANCASI

Fenerbahçe’nin genç orta saha oyuncusu, Sunderland ve Everton’ın radarına girmiş ancak Euro 2016’daki vasat performansı sonrası teklif gelmemişti.

Yine de bu iki ekip, Ozan’ı takip etmekten vazgeçmedi.

İki Premier Lig takımının, 21 yaşındaki oyuncuyu Avrupa Ligi maçlarının yanı sıra milli takımda da yakından takip ettiği öğrenildi.

Ozan, bugünkü Hırvatistan mücadelesinde vitrine çıkacak.

Ancak genç oyuncu özellikle Manchester United ile oynanacak Avrupa Ligi maçlarında kendisini göstermek için önemli bir fırsat yakalayacak.

JEREMAİN LENS FENERBAHÇE'YE TRANSFERİNİ AÇIKLADI

İngiltere'nin Sunderland ekibinde oynayan sol kanat oyuncusu Jeremain Lens, Hollanda basınına yaptığı açıklamada, Fenerbahçe ile anlaştığını söylemişti.

Bugün de Fenerbahçe, Sunderland'den Jeremain Lens'i 1 yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattığını resmen açıkladı.

Sarı-lacivertlilerin açıklamasında, "Kulübümüz, geçtiğimiz yıl Sunderland'da forma giyen Jeremain Lens ve kulübüyle yapılan görüşmeler sonucunda, futbolcunun kendisi ve kulübüyle 1 yıllığına kiralık olarak anlaşmaya varmıştır. 1987 doğumlu Hollandalı futbolcu, yeni sezonda sarı lacivertli forma ile mücadele edecek. Futbolcumuzun imza töreniyle ilgili detaylar daha sonra duyurulacaktır. Jeremain Lens'e Fenerbahçe'ye hoşgeldin diyor, "Çubuklu" ile birlikte nice zaferler ve şampiyonluklar diliyoruz" ifadeleri yer aldı.

FENERBAHÇE STOCH KARARINI VERDİ

Slovak futbolcu Miroslav Stoch, performansıyla takımda kalmayı garantiledi.

Grasshoppers maçlarında attığı 3 golle yıldızlaşan Miroslav Stoch, takımın gruplara girmesini sağlarken, kendisinin de takımda kalmasını garantiledi.

Slovak futbolcu, Grasshoppers maçının ardından son derece mutlu olduğunu ifade ederken, kalmak için savaştığını söyledi.

Öte yandan teknik heyetin yönetime verilen raporunda, Stoch için olumlu görüşler belirtildiği ve oyuncunun takım için iyi bir alternatif olarak kadroda tutulması gerektiğinin ifade edildiği öğrenildi.

FENERBAHÇE'YE ZİYECH MÜJDESİ

Hollada'nın Ajax takımı, Ziyech transferinden vazgeçti. Fenerbahçe dışında futbolcuyla ile ilgilenen takım kalmadı. Advocaat, oyuncu için bizzat devreye girecek.

Fenerbahçe, Başakşehir yenilgisi ile lige kötü bir başlangıç yaptı. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Advocaat, “Yaratıcılık konusunda sıkıntılar yaşadık” diyerek hücum hattına transfer yapmaları gerektiğinin sinyallerini verdi.

Hollandalı teknik adamın yardımıyla Sunderland forması giyen Jeremain Lens ile her konuda anlaşma sağlandı. İngiliz ekibiyle pazarlıklar başladı. Transfer konusunda bir müjdeli haber de Hollanda’dan geldi.

Ziyech'in maliyeti Twente’yi zorluyor

2 senedir Fenerbahçe’nin gündeminde olan Hakim Ziyech için Twente, 10 milyon Euro’dan aşağı inmiyordu. Ancak son olarak Ajax’ın da devreden çıkmasının ardından, 23 yaşındaki oyuncunun başka talibi kalmadı.

Hollanda ekibi, ekonomik sıkıntılar yaşadığı için Ziyech’i mutlaka elden çıkartmak istiyor. Kırmızı-Beyazlılar, hem bu transferden elde edilecek gelir hem de oyuncunun yüksek maaşından kurtulacak olmaları nedeniyle bir an önce bu konuda bir ilerleme yaşanmasını bekliyor.

Fenerbahçe’in hedefi kiralamak

Ziyech’i isteyen başka bir takımın olmaması, transfer döneminin sonuna yaklaşılması ve Dick Advocaat’ın devreye girmesi sonrası Sarı-Lacivertliler’in eli güçlendi. Twente, yaşanan bu gelişmeler sonrası Fenerbahçe’nin şartlarını kabul etmeye her zamankinden çok daha yakın. Kanarya, ‘satın alma garantili’, 2.5 milyon Euro’luk kiralama teklifinde ısrarcı olarak bu işi bitirmeye kararlı.     

FENERBAHÇE'DE TRANSFER İÇİN KARAR GÜNÜ

Şu ana kadar takımı tanıma süreci geçiren Hollandalı teknik adam, yönetim ile birlikte pazartesi günü bir araya gelerek transferini istediği oyuncu ya da oyuncuları söyleyecek olan Hollandalı hoca, bir orta saha oyuncusunun yanı sıra kanada da transfer isteyebilir.

KİRALAYABİLİRLER

Bu sezon 4-3-3 taktiği ile oynamayı planlayan F.Bahçe’de kanatlarda oynayan oyuncu sayısı az görünüyor.Stoch, Volkan ve Alper ile bütün sezonu götüremeyeceğini düşünen Advocaat bu nedenle kararsız kaldı.

Bir yandan da 8 numara almak isteyen sarı lacivertliler, ücretsiz kiralama durumu olursa 2 oyuncu kiralayabilir. Bir yandan takımını hazırlayan Advocaat araştırmalara devam ediyor.

FENERBAHÇE OZAN TUFAN'NIN SATIŞ FİYATINI AÇIKLADI

Fenerbahçe, genç yıldız Ozan Tufan'ı satacağı rakamı belirledi.

Sarı-Lacivertliler, yabancı oyuncu kontenjanı 14’e çıkmasına rağmen Ozan Tufan için geçen sezon 7 milyon Euro (23 milyon TL) bonservis bedeli ödemişti. 21 yaşındaki futbolcu, ilk senesinde düzenli olarak 11’de forma giyemedi. Buna rağmen milli takımda Fatih Terim’in vazgeçilmezi oldu. 

Euro 2016’daki üç grup maçında da 11’de sahaya çıktı. İngiliz basını, Premier Lig ekipleri Sunderland ile Everton’ın gözlemcilerinin turnuvada Ozan Tufan'ı izleyip, olumlu bir rapor hazırladıklarını yazmıştı.

BONSERVİSİ: 65.6 MİLYON TL

Başarılı oyuncunun menajerine, 21 yaşındaki oyuncuyu transfer etmek isteyen takımların 20 milyon Euro’yu (65.6 milyon TL) gözden çıkarmaları gerektiği iletildi.

Aziz Yıldırım, Ozan Tufan’ı transfer ederken, “İleride Fenerbahçe’ye çok para kazandıracak” yorumunu yapmıştı.

JOSEF DE SOUZA'YA TALİP ÇIKTI

Fenerbahçe'de Vitor Pereira'nın ayrılmasının ardından gözden düşen Josef de Souza'ya talip çıktı.

Sarı-Lacivertlilerin geçen sezon 8 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer ettiği Brezilyalı yıldıza İtalya ligi ekiplerinden Torino talip oldu.

TEKLİFE SICAK BAKIYOR

Advocaat'ın Başakşehir karşısında da 18'de şans vermediği Souza bu teklife sıcak bakıyor.

FENERBAHÇE'DEN EDİN VİSCA'YA YENİ TEKLİF

Fenerbahçe, Bosnalı yıldız için sezon biter bitmez kapısını çaldığı Başakşehir ile hafta içinde bir kez daha görüşecek.

Sarı-Lacivertliler, geçen sezonun yıldızlarından Edin Visca’ya kafayı takmış durumda. Sezon biter bitmez İstanbul ekibine teklifte bulunan ve şartlarını soran Fenerbahçe, hafta içinde yeniden Başakşehir’e teklifte bulunacak.

Kanarya’nın, Stoch’u takasta önereceği ifade edilirken, 2-3 milyon Euro civarı bir rakamı da gözden çıkarttığı öğrenildi. Aynı zamanda Fenerbahçe, Visca konusunda bazı bonuslar teklif edecek. Şampiyonluk ve Avrupa’daki başarılara göre, sezon sonunda Visca için ek ücretler ödenmesi gündemde.

Yine fırtına gibi

Süper Lig’de 17 gol 6 asistlik müthiş bir performans ortaya koyan 26 yaşındaki Bosnalı kanat oyuncusu, bu sezona da fırtına gibi başladı. Visca, Başakşehir’in tur atladığı deplasmandaki Rijeka maçında attığı iki golle yıldızlaşmıştı. 

VAN PERSİE RESMİ TEKLİF VAR: FENERBAHÇE KABUL ETMEDİ

Hollandalı yıldız Robin Van Persie için Stoke City'nin takibini sürdürdüğü yazıldı.

Fenerbahçe'de geleceği merakla beklenen futbolcuların başında gelen Hollandalı yıldız Robin Van Persie için Stoke City'nin takibini sürdürdüğü bildirildi.

Ada basınında yer alan habere göre, Robin Van Persie'yi ısrarla isteyen Stoke City'nin menajeri Marh Hughes'in yönetime rapor verdiği; Stoke City'nin de bu hafta içerisinde resmi teklifini yapacağı kaydedildi.

32 yaşındaki futbolcunun İngiltere'ye yeniden dönmek istediğine de değinilen haberde, Stoke City'nin 1 numaralı transfer gözdesinin Saido Berahino olduğu ancak oyuncunun maliyeti nedeniyle aşama kaydedilemediği vurgulandı.



"FENERBAHÇE KABUL ETMEDİ"

Şu ana kadar gelen tekliflerin yetersizliği nedeniyle Fenerbahçe'de kalan Van Persie, için Stoke City'nin daha önce de kapıyı çaldığı ancak bunun reddildiği de yazıldı. 

Geçtiğimiz günlerde, Van Persie transferiyle ilgili gelen soruyu yanıtlayan Hughes, Hollandalı oyuncu için teklif yaptıklarını söyleyerek; "Bazı kilit bölgelerde takımımızı geliştireceğine inandığımız ve uygun olan oyuncularla ilgileniyoruz. Bu isimler için teklifler yaptık ama kabul edilmedi; ancak bu konuda umutluyuz." sözlerini kullanmıştı

Öte yandan Emmanuel Emenike'nin performansı sonrasında forvet transferinden vazgeçen Fenerbahçe yönetiminin, Robin van Persie'nin gönderilmesi durumunda 10 numara transferine ağırlık vereceği kulislerde konuşulmaya başlandı

 

 

 

YORUMLAR 4
  • Ömür arkan 7 yıl önce Şikayet Et
    Bence stoh kalmalı.van persi gitmeli.onun yerine bir on numara olan o adam hakim ziyech mutlaka ama mutlaka alınmalı.van persinin.yerini de musa sov.mutlaka alınmalı.
    Cevapla
  • Ismail 7 yıl önce Şikayet Et
    Stock Gibi canli Ve caliskan sporcu satilmamali
    Cevapla
  • sinan 7 yıl önce Şikayet Et
    stoch bence kalmalı
    Cevapla
  • selim bembeyaz 7 yıl önce Şikayet Et
    Roman'ı unutmuşlar .
    Cevapla