Şok iddia! Bunu da FETÖ yapmış olabilir!

F.Bahçe Asbaşkanı Mahmut Uslu, "Trabzon’da otobüsümüz kurşunlandı. Bunun altında FETÖ çıkma ihtimali çok yüksek. Devlet araştırsın" dedi.

Şok iddia! Bunu da FETÖ yapmış olabilir!
Şok iddia! Bunu da FETÖ yapmış olabilir!
GİRİŞ 25.07.2016 09:54 GÜNCELLEME 25.07.2016 10:45
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Paralel yapının darbe girişimi sonrası, 3 Temmuz’da kendilerine yapılanlarla ilgili gazetelerde çıkan haberlere rağmen Fenerbahçe’deki sessizlik dikkat çekiciydi. Sarı lacivertliler, neredeyse tüm basının, 5 yıl önce Fenerbahçe’ye yapılanları aktaran yorumlarını sessizlikle takip ederken bunun nedeni ile ilgili Mahmut Uslu ile görüşmek istedik. Aradık ve sessizliğin nedenini sorduk...

YOLUMUZU KESTİLER

Uslu bu sorumuz üzerine, “Neden konuşalım ki? FB TV’de her gün yayınlar yapıyoruz. Aziz Yıldırım’ın söylediği sözlerin bugün ne kadar doğru çıktığını herkes görüyor. O konuşmaları yayınlıyoruz. Ayrıca gazetecilerin bizim hakkımızı yediklerini anlattıkları köşe yazılarını yayınlıyoruz“ diyor...Peki paralel yapı sadece bu kadarla mı kalmıştı? Sadece şike davasında mı Fenerbahçe’yi yıpratmıştı... Mahmut Uslu bu konuda çok dertliydi...“Biz Avrupa’nın ilk 8 takımı arasına girmiştik. Rakiplerimiz ile arayı açmıştık. Çok güçlü durumdaydık. Bizi ne hale getirdiler. Bizi zayıflatıp rakiplerimizi güçlendirdiler...Monaco maçında tüm taraftarlarımız maça gelmeli ve biz yeniden birlik beraberlik içinde bir başlangıç yapmalıyız.” 

ÖLDÜRÜYORLARDI

Devam ediyordu Uslu çok çarpıcı ifadelerle:“Trabzon’da futbolcularımız öldürülüyordu neredeyse... Araştırılırsa o saldırının altında da FETÖ örgütü çıkma ihtimali çok yüksek. Takım otobüsümüze ateş edildi... Bu konunun da devlet üzerine gitmeli. Altından neler çıkacağını tüm kamuoyu görsün...”Kısacası sarı lacivertli kulüp, Trabzon’daki saldırının ardında FETÖ örgütü olduğunu düşünüyor. Bu durumu açıkça dillendirmeleseler de bu konunun araştırılmasını istiyorlar. 

YORUMLAR 6
  • Sandor 7 yıl önce Şikayet Et
    Tabii bunlar kulüp ,yönetici,medya işbirliğiyle yaptılar bu işi. Kurşunlanma olayını t-shirt yapan kulüp var..İncelensin ,Niye incelenmiyor ?
    Cevapla
  • Sinoplu 7 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar da fırsattan istifade fırsatçılar. Memleket elden gidiyor tek dertleri menfaat
    Cevapla
  • tokati 7 yıl önce Şikayet Et
    2011 de aziz başkan memleket elden gidiyor demişti hatırlamak istemiyorsun herhealde şimdi sen söylüyorsun
    Cevapla
  • haran 7 yıl önce Şikayet Et
    şikeyi kapatmak istiyorlarr
    Cevapla
  • vuslat 7 yıl önce Şikayet Et
    senin hirsin aklini kapamis kardesim.bu adam bastan beri memleket eld3n gidiyo nesikesi dedi takan olmadi
    Cevapla
  • Sandor 7 yıl önce Şikayet Et
    Fener Trabzon iBjk ,Galatayı eeze eze yendi.Bunlaerdan hangisi şike yaptı FENERLE ? Acaba bir takım şike sayesinde kümede kalmış olmasın ? İNCELENSİN.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle