Yönetimden Van Persie'yi şoke eden yasak!

Robin van Persie'nin özel antrenörü ve fizyoterapisti olan Matt Radcliffe bundan böyle tesislere giremeyecek.

Yönetimden Van Persie'yi şoke eden yasak!
Yönetimden Van Persie'yi şoke eden yasak!
GİRİŞ 23.07.2016 11:28 GÜNCELLEME 23.07.2016 11:28

Robin Van Persie'nin fizyoterapisti artık Can Bartu Tesisleri'ne gelerek Hollandalı oyuncuya özel çalışma yaptıramayacak.

Manchester United'ta görev aldığı dönemde Van Persie ile tanışan ve İngilizekibinden ayrıldıktan sonra yıldız futbolcunun özel antrenörü ve fizyoterapisti olanMatt Radcliffe bundan böyle Samandıra'ya giremeyecek.

Alınan bu kararın temel sebebinin Van Persie'nin genelde takım çalışmalarına katılmayarak özel fizyoterapisti ile idman yapması olduğu öğrenildi. Bu durumun uzun süredir hem teknik heyet hem de yönetimin tepkisini çektiği belirtildi.

Bu konuda sıkıntı Hollandalı futbolcunun özel fizyoterapisti ya da antrenörünün olması değil. Van Persie tesis dışında istediği gibi çalışma hakkına sahip. Temel problem takım çalışmalarına genellikle katılmayan yıldız oyuncunun, tesislerdeRadcliffe'in programına göre hazırlanması ve takım antrenmanı yerine bu özel çalışmaları tercih etmesi oldu.

Van Persie neredeyse Radcliffe'in programı ile yeni sezona hazırlanıyordu. Yönetimin devreye girmesi ile artık bu durum değişti. Bundan böyle Radcliffe futbolcuyu tesislerde çalıştıramayacak. Van Persie'den artık takımın çalışma ve antrenman sistemine uyması istendi.

Ayrıca ihtiyacı olduğunda yine kulüp bünyesinde bulunan kondisyoner ve fizyoterapistlerden faydalanabileceği bildirildi. Tesis dışında ise özel fizyoterapisti ve antrenörü ile çalışmasına bir engel konulmadı.