Diego'nun yeni yıllık ücreti şaşırttı!

Fenerbahçe’de çok büyük bir hayal kırıklığı yaratan Diego, Kanarya ile yollarını ayırarak ülkesine döndü ve Flamengo ile sözleşme imzaladı.

Diego'nun yeni yıllık ücreti şaşırttı!
Diego'nun yeni yıllık ücreti şaşırttı!
GİRİŞ 22.07.2016 09:48 GÜNCELLEME 22.07.2016 09:48
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Özellikle geçen sezon Arena’daki Galatasaray derbisinin son anlarında boş kaleye kaçırdığı golle hatırlanan 31 yaşındaki oyuncu, 2 yıl formasını giydiği Sarı-Lacivertli kulüpten primlerle birlikte toplam 7 milyon Euro’yu aşkın bir para kazanmıştı.

Diego’nun Flamengo’da alacağı ücret ise duyanları çok şaşırttı. Sambacı’nın yeni takımıyla yıllık 1 milyon Euro’dan 3 senelik sözleşme imzaladığı belirtildi.

OLAYLARLA İLGİSİ YOK’

Öte yandan Diego, Fenerbahçe’den ayrılık gerekçesinin olaylarla hiçbir ilgisinin bulunmadığını söyledi. Sambacı, “Aldığım kararın Türkiye’de yaşananlarla ilgisi yok. Türkiye’de mükemmel yıllar yaşadım. Bunun için Türk halkına da teşekkür etmem gerekir. Umarım her şey sakinleşir” ifadelerini kullandı.

BİNLERCE TARAFTAR KARŞILADI

Bu arada Diego’yu Brezilya’da binlerce taraftar karşıladı. Omuzlara alınan Sambacı’ya dokunabilmek için adeta izdiham yaşanırken; çıkışta ise meşaleler yakıldı, coşku tavan yaptı.

Ülke basınında uzun süredir böyle bir karşılama görülmediği haberleri yer aldı.

KAYNAK: HABERTÜRK
YORUMLAR 2
  • mkaras 7 yıl önce Şikayet Et
    Arpası fazla geldiği için oynamamış demek ki burda!!!
    Cevapla
  • ali fb 7 yıl önce Şikayet Et
    iyi ki bu uefa kriteleri çıktı yoksa fb ye kimse dur diyemezdi
    Cevapla