İsmail Köybaşı imzaladı! F.Bahçe'den özür dilerim

Beşiktaş'la sözleşmesi sona erdikten sonra Fenerbahçe ile anlaşan İsmail Köybaşı, Sarı-Lacivertli kulüple 3 yıllık sözleşme imzaladı.

GİRİŞ 14.07.2016 14:28 GÜNCELLEME 14.07.2016 17:37
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'la sözleşmesi sona erdikten sonra Fenerbahçe ile anlaşan İsmail Köybaşı, Sarı-Lacivertli kulüple sözleşme imzaladı. İsmail Köybaşı, şampiyonluk kutlamalarındaki tezahürat için Fenerbahçe camiasından özür de diledi.

İmza törenine Mahmut Uslu da katıldı. Uslu, "Çok iyi bir transfer yaptık, Fenerbahçe'de başarılı olacağına inanıyorum" dedi.

İmzanın ardından konuşan İsmail, "Futbol kariyerimi en verimli şekilde sürdürmek istedim. Kariyerini düşünen her futbolcu gibi ben de bir karar verdim. Beni sahipleneceğini hissettiren bir takıma geldim, burada olmaktan dolayı mutluyum, heyecanlıyım. Sahiplenilmek ve heyecandan bahsettim, bu konuda çok da fazla konuşmaya gerek yok. 3-5-2 hocamızın uygulamak istediği bir taktik, biz sadece bu taktiklere uymak için çalışırız. 3-5-2 benim futbol sistemime daha uygun sistem ancak bunlar çok fazla önem arz etmiyor. Hangi sistem olursa olsun, sahada her şeyi ortaya koyan bir İsmail olacak." şeklinde konuştu.

"FENERBAHÇE'DEN ÖZÜR DİLERİM"

Beşiktaş'ın şampiyonluk kutlamalarında Fenerbahçe tezahüratı için de konuşan İsmail, "Camialar arasında büyük bir rekabet var, bizler de bazen istediğimiz şeyleri yapabiliyoruz. Neticesinde bir şampiyonluk kutlamasıydı, benim de o sırada ismim söylendi. Böyle bir olayın içerisinde olduğum için üzgünüm. Böyle bir görüntünün içerisinde istemesem de olmamam gerekirdi. Böyle bir durumdan rahatsız oldum, Fenerbahçe camiasından böyle bir durumda olduğum için özür dilerim. Bundan sonra bu forma için elimden gelenin en iyisini yapacağım ve beni de bu güzellikler ile anmalarını rica ediyorum" ifadelerini kullandı.

"BENİ HERKES TANIR, PARAYLA İŞİM OLMAZ"

Gökhan Gönül ile ilgili kendisine yöneltilen soruya da cevap veren İsmail, "Beni tanıyan herkes karakterimi iyi bilir, hiçbir zaman paraya önem vermedim, vermeyeceğim de. Aldığım karardan dolayı pişman değilim, mahcup değilim. Bir karar aldım ve bu kararımdan dolayı mutluyum. Gökhan Gönül, Beşiktaş'tan daha fazla para aldı, ben daha az aldım diye bir şey söylemedim" dedi.

BEŞİKTAŞ'A TEŞEKKÜR...

7 sezonda geçirdiğim her bir an için Beşiktaş yönetimine, taraftarına, herkese teşekkür ediyorum Yeni bir sayfa açtım Fenerbahçe için. Herkes hakkını helal etsin.

YORUMLAR 12
  • Hakli 7 yıl önce Şikayet Et
    Futbolun içinde anlamadigimz ve bizden saklanan çok fazla şey var.Futbol adaletsiz bir oyun .Bahis yayginlastiktan sonra daha da adaletsiz oldu.Transferler anlaşmalar şampiyonluklar hepsi para ve para aklama üzerine kurulu.Hiç değilse maçlara para verip gitmeyin.Çünkü futbol sizin izlediğiniz değil.Perde arkasinda oynan oyun.
    Cevapla
  • mardinli ali 7 yıl önce Şikayet Et
    Gökhan Gönül pili bitmiş biri. Ismail genç, Beşiktaş zarar etti. Fenerbahçe kârlı.
    Cevapla
  • uckardes 7 yıl önce Şikayet Et
    hosgeldin koybasi biz besiktas gibi sahaya atlayip devletimizi dusurmek icin hicbir zaman ugrasmadik FENERBAHCE mize hayirli olursun insallah
    Cevapla
  • eagle 7 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş'ta öldürdüğün saç baş yoldurdugun günler çok bitti gitmesini cok istediğim diğer futbolcu da olcay sıra onda inşallah o da giderse 100 golle şampiyon oluruz
    Cevapla
  • esnaf 7 yıl önce Şikayet Et
    gökhan gönül fenerbahçeye ihanet etmiştir geçen sezon son 4/ 5 hafta bile bile oynamadı çünkü beşiktaşa gidecekti fenere ihanet etmiştir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle