Fenerbahçe'de flaş ayrılık! Veda etti...

Fenerbahçe'nin 'kendine kulüp bul' dediği Diego Ribas, bazı takımlarla transfer görüşmeleri yapmak üzere Brezilya'ya gitti.

Fenerbahçe'de flaş ayrılık! Veda etti...
Fenerbahçe'de flaş ayrılık! Veda etti...
GİRİŞ 30.06.2016 17:09 GÜNCELLEME 30.06.2016 17:09
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Sarı lacivertlilerin gözden çıkardığı Brezilyalı futbolcu, bugün ailesi birlikte Sao Paulo'ya uçtu. Fenerbahçe yönetiminin 'kendine kulüp bul' dediği ve antrenmanlara almadığı Diego, ülkesi Brezilya'da bazı kulüplerle transfer görüşmeleri yapacak.

31 yaşındaki Diego Ribas, 2014 yılında büyük umutlarla Fenerbahçe'ye transfer edilmesine rağmen bekleneni veremedi. Geçtiğimiz sezon zaman zaman iyi maçlar çıkarmasına rağmen, şampiyonluk yarışının kaderini belirleyen 0-0'lık Galatasaray derbisinde kaçırdığı gol nedeniyle taraftarla arası açılan Diego, daha sonra forma giydiği her maçta ıslıklanmıştı.


Ailesi ile birlikte ülkesine giden Diego, İstanbul Atatürk Havalimanı'nda hayranlarının isteği üzerine fotoğraf çektirdi.

Diego Ribas için henüz Fenerbahçe'ye resmi bir teklif gelmedi. Ancak, kulüpten ayrılmayı kafasına koyan Brezilyalı orta saha oyuncusunun kısa sürede takım bulması bekleniyor.

Fenerbahçe, Atletico Madrid'den aldığı Diego Ribas için bonservis ücreti ödemezken, kendisine 5 milyon Euro imza parası, yıllık 2 milyon 850 bin Euro garanti ücret ve maç başı 17 bin Euro para verdi.

YORUMLAR 6
  • abdulhak 7 yıl önce Şikayet Et
    Bal yapmaz bir arı idi aklıma maldonado geldi
    Cevapla
  • ..... 7 yıl önce Şikayet Et
    Hadi güle güle
    Cevapla
  • sırdar 7 yıl önce Şikayet Et
    beşiktaşın elinden kaptılardı bunu iyiki alamamış beşiktaş ALLAH korumuş
    Cevapla
  • ali 7 yıl önce Şikayet Et
    iyiki gitti.
    Cevapla
  • Ali 7 yıl önce Şikayet Et
    Herife yine de yaptıkları için teşekkür edin be arkadaş! Bu görüntü diğer yabancılar ve bundan sonra gelmesi muhtemel yabancılar için imaj oluşturacak ve taaa ileriki zamanlara da mesaj gönderecektir. Burdan görüleni yöneticiler görmek mi istemiyor? Neyse yönetim bu kararı vermiş, FB için hayırlı olsun.
    Cevapla
  • Wakabayashi 7 yıl önce Şikayet Et
    Ne yaptı ki? Ne çalım var, ne hız var, ne şut var, ne gol var, ne asist var, ne pas var. Bu adam fb tarihinin verilen paraya göre en kötü transferi. Oynadığı doğru düzgün iyi maç yok.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle