Patlamanın ardından Nani ayrılmaya karar verdi!

İstanbul'daki patlama anında Atatürk Havalimanı'nda bulunan Nani'nin menajeri Marco Kırdemir yaşadıklarını anlattı.

Patlamanın ardından Nani ayrılmaya karar verdi!
Patlamanın ardından Nani ayrılmaya karar verdi!
GİRİŞ 29.06.2016 15:58 GÜNCELLEME 29.06.2016 16:01
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Kırdemir, Nani'nin ailesinin bu olaydan sonra Türkiye'den ayrılmaya karar verdiğini söyledi. Kırdemir, Nani'nin Valencia transferine değinerek, "Saat 5'te Valencia'nın 8,5 milyon euro'luk teklifi Fenerbahçe'ye geldi. Nani'nin ailesi kesinlikle gitmek istiyor. Özellikle de Atatürk Havalimanı'nda yaşananlardan sonra bunu unutmaları imkansız" dedi.

SALDIRI ANINDA HAVAALANINDAYDI

Kırdemir, Guangzhou'ya yapacağı seyahatten vazgeçmiş ve biletini Şangay'a uçuş için değiştirmek amacıyla Atatürk Havalimanı'na gelmişti.

Tam bileti alırken silah ve patlama sesleriyle sarsılan Kırdemir, "Bir patlama duydum. Devamının böyle sonuçlanacağını tahmin etmiyordum. Makineli tüfek sesleri gelmeye başladı. Güvenlik noktasına el bombası fırlattılar. Çantalar yerlerdeydi, üzerlerinde yelekler vardı. Polis ateşe başladı ve saldırganlardan biri kendisini özel güvenlik görevlisinin önünde patlattı" diye konuştu. 

"Sonrası ambulans sesleri" diye konuşan Kırdemir, "Çok sayıda ölü vardı, korkunçtu" dedi.

O anda yaşananları anlatmaya devam eden Kırdemir, "Bana bilet satan adam, konturun arkasını saklandı, ben lavaboya koştum. Bir filmde gibiydik sanki. Etraf cam parçalarıyla doldu. Bacağı yaralanmış bir genç kız gördüm" dedi.

İlk patlamanın ardından bir köşeye alındıklarını ve saatlerce orada olayların yatışmasını beklediklerini söyleyen Kırdemir, polislerden birinin otoparkta bir saldırganı vurduğunu, daha sonra saldırganın kendisini patlattığını gördüklerin de sözlerine ekledi.

Marco Kırdemir'in temsilciliğini yaptığı oyuncular arasında Volkan Şen, Bruma, Jonathan Silva, Luis Pedro Cavani, Kevin-Prince Boateng gibi isimler bulunuyor.

YORUMLAR 8
  • vedat 7 yıl önce Şikayet Et
    def olsun gitsin.
    Cevapla
  • memet 7 yıl önce Şikayet Et
    şimdiye kadar durduğu hataaa
    Cevapla
  • sansasyonelist 7 yıl önce Şikayet Et
    zaten bi bahane ariyordu onu da buldi
    Cevapla
  • Ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    Patlamada önce Valencia ile anlatmıştı adam zaten .yaptığınız haberler e dikkat etin yaptığınız haberlerin çoğu boş yada kutu sıkı.
    Cevapla
  • vangolu 7 yıl önce Şikayet Et
    dunyanin heryerinde bu tur seyler oluyo rabbim kabul etmesin terorun dini imani yok zaten nani bize yaramaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle