Fenerbahçe'den Nani rüzgar gibi geçti!

Nani'den beklentiler büyüktü, zaman zaman çok iyi maçlar oynadı ancak Fenerbahçe tarihine damga vuramadan yollar ayrıldı.

Fenerbahçe'den Nani rüzgar gibi geçti!
Fenerbahçe'den Nani rüzgar gibi geçti!
GİRİŞ 29.06.2016 12:36 GÜNCELLEME 29.06.2016 14:05
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe taraftarları için geçtiğimiz yaz adeta rüya gibiydi. Yıldızlarla bir bir anlaşma sağlanıyor, Sarı-Lacivertliler transfere doymuyordu.

Taraftarları en fazla heyecanlandıran isimlerden biri de kuşkusuz Nani’ydi. Her konuda anlaşma sağlansa da Sabiha Gökçen Havalimanı’na inene kadar, “Yok canım, gelmez” yorumları yapıldı. 5 Temmuz’a İstanbul’a geldi, binlerce taraftar tarafından müthiş bir coşkuyla karşılandı. Adeta şehirde yer yerinden oynadı.

Ertesi gün de Saracoğlu’nda imzayı attı. Beklentiler çok büyüktü. Zaman zaman futboluyla kendisine hayran bıraktı. Antalyaspor filelerini son dakikada frikikten havalandırdıktan sonra müthiş golü kadar karın kasları da gündeme damga vurdu. Sezonun son haftalarında performansını artırsa da şampiyonluk için yeterli olmadı.

Nani aslında ayrılık sinyalini, Başakşehir yenilgisi sonrası, “Takım olamadık” sözleriyle Pereira ve arkadaşlarını eleştirdiğinde vermişti. Klas hareketleri, gol sonrası taklalarıyla hafızalara kazınan, taraftarın sevgilisi haline gelen Nani’nin Fenerbahçe macerası sadece 1 sezon sürdü.

20'ye satılmadı, 8'e gitti!

Sarı-Lacivertliler, Portekizli süperstar için Manchester United’a 6 milyon Euro (19.3 milyon TL) bonservis bedeli ödemişti.

Fenerbahçe’de 1 sezon oynayan 29 yaşındaki oyuncu, sözleşmesinde yer alan madde sayesinde 8 milyon Euro’ya (25.75 milyon TL) Valencia’nın yolunu tuttu. Nani’ye de 1 sezon için toplam 4.3 milyon Euro (13.85 milyon TL) ödendi. Aziz Yıldırım, devre arasında Çin’den gelen 20 milyon Euro’luk (64.5 milyon TL) teklifi geri çevirmişti.

YORUMLAR 9
  • dedektör 7 yıl önce Şikayet Et
    İyi oldu satılması. Persi de satılsaydı iyi olurdu
    Cevapla
  • Hayırlı 7 yıl önce Şikayet Et
    12 gol 13 asist daha ne yapsın
    Cevapla
  • Osmanlı Kartalı 7 yıl önce Şikayet Et
    Sözleşmesinde 8,5 m eroya serbest kalır maddesi varsa, çin niye 20 m. ero teklif etsin, 8,5 FB ye verir, kalanı Naniye verir alırdı. Aziz bir yalan atıyor, aylarca tekrarlıyorsunuz.
    Cevapla
  • Ferit 7 yıl önce Şikayet Et
    Osmanlı Kartal'ı kardeşim, 8.5 milyon Euro luk serbest kalma bedeli Avrupa için geçerli.Avrupa dışından gelen tekliflerde bonservis bedeli belirleme FB inisiyatifine bağlı.Aziz Yıldırım ya da başka birine giydirmeden önce biraz bilmek ve araştırmak lazım
    Cevapla
  • Zobu 7 yıl önce Şikayet Et
    Nani Fenere ne kattı diye yazan arkdaşlar avrupa kupasında isleselerdi biz bu adamdan niye faydalanamadık acaba diye sormalıydı
    Cevapla
  • emin 7 yıl önce Şikayet Et
    persi ve diego yerrine îki dogru isim alinsaydi, feneer cook ses getirecekti. Yazik oldu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle