Fenerbahçe'nin rakibi Panathinaikos

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıkları kapsamında 13 Temmuz Çarşamba günü Yunanistan ekiplerinden Panathinaikos'la karşılaşacak.

Fenerbahçe'nin rakibi Panathinaikos
Fenerbahçe'nin rakibi Panathinaikos
GİRİŞ 28.06.2016 15:45 GÜNCELLEME 28.06.2016 15:45

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, Ülker Stadı'nda oynanacak karşılaşmanın saat 21.00'de başlayacağı belirtildi.

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıkları için 6 hazırlık maçı yapacak. Sarı-lacivertliler, 3 Temmuz Pazar günü İran'ın Gostaresh Folad Tabriz, 6 Temmuz Çarşamba günü de Romanya'nın CSMS Iaşi ekipleri ile Düzce'deki Topuk Yaylası Tesisleri'nde özel maçta karşılaşacak. Fenerbahçe, Düzce'deki son hazırlık karşılaşmasını ise 9 Temmuz Cumartesi günü bir başka Romanya ekibi Voluntari takımı ile Düzce Stadı'nda oynayacak.

Sarı-lacivertliler, 13 Temmuz'da Panathinaikos'un yanı sıra 16 Temmuz Cumartesi günü Fransa'nın Olympique Lyon takımıyla yine Ülker Stadı'nda hazırlık maçında karşı karşıya gelecek.

Fenerbahçe, son hazırlık maçında ise 19 Temmuz Salı günü Çek Cumhuriyeti'nin Sparta Prag takımıyla deplasmanda mücadele edecek.

Sarı-lacivertli takım, yeni sezonun ilk resmi karşılaşmasına ise 26 ya da 27 Temmuz tarihlerinden birinde Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında çıkacak.