F.Bahçe'de işler karıştı! Sadece 1 ay kaldı

Sarı-Lacivertliler, sezonun ilk resmi maçını Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda oynayacak.

F.Bahçe'de işler karıştı! Sadece 1 ay kaldı
F.Bahçe'de işler karıştı! Sadece 1 ay kaldı
GİRİŞ 28.06.2016 11:20 GÜNCELLEME 28.06.2016 11:20
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Muhtemel rakipler PAOK (Yunanistan), Steaua (Romanya), Monaco (Fransa), Young Boys (İsviçre) ve Rostov (Rusya). Rakip, 15 Temmuz’da yapılacak kura çekimiyle belli olacak, ilk maç 26-27 Temmuz tarihinde oynanacak.
 
Bu kritik mücadeleye yaklaşık 1 ay kala Fenerbahçe’de en büyük sorun kalede. Bel fıtığı ameliyatı olan Volkan Demirel, idmanlara iki hafta sonra başlayabilecek. Bu nedenle oynama şansı yok. Fabiano ile de yollar ayrıldı.
 
Pereira’nın elinde şu anda Ertuğrul Taşkıran ve Erten Ersu var. Portekizli teknik adam, böylesi kritik bir eşleşmede kaleyi daha tecrübeli bir isme emanet etmek istiyor. Bu nedenle arayışlar sürüyor.
 
Takımda stoper yok!
 
Fenerbahçe’nin bir diğer sorun yaşadığı bölge ise stoper. Bruno Alves, Michal Kadlec ve Abdoulaye Ba takımdan ayrıldı. Şu anda gerçek mevkisi stoper olan sadece iki isim bulunuyor.
 
Bunlardan biri Simon Kjaer. Diğeri ise geçen sezonun ikinci yarısını Gaziantepspor’da kiralık olarak geçiren ve ligde sadece 5 maçta 240 dakika görev alan Hakan Çinemre. Vitor Pereira, Mehmet Topal’ı da bu bölgede oynatabilir.
 
Ancak tecrübeli oyuncu, Euro 2016’da milli takımda stoper olarak oynamış ve yaptığı önemli hatalarla dikkat çekmişti. Pereira bu nedenle defansa da bir an önce takviye yapılmasını talep etti. Neustadter’e her an imza attırılabilir ancak bir transfer daha yapılması bekleniyor.(Fanatik)
 

YORUMLAR 2
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    Sıkıntı yok elenirken statda birde kapiçino keyfi yaparız...
    Cevapla
  • hakın 7 yıl önce Şikayet Et
    sıkıntı yok en fazla eleniriz.
    Cevapla