Fenerbahçe'de Salih Uçan planı

Fenerbahçe'de yeni sezon için transfer çalışmaları tüm hızıyla sürerken oluşturulacak yeni takım için de planlamalar yapılıyor.

Fenerbahçe'de Salih Uçan planı
Fenerbahçe'de Salih Uçan planı
GİRİŞ 16.06.2016 11:21 GÜNCELLEME 16.06.2016 11:21
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Teknik direktör Vitor Pereira'nın raporu doğrultusunda gerçekleştirilmeye çalışılan yeni planlamada takımda önemli değişiklikler olacak gibi görünüyor. En büyük değişim de 10 numarada olacak gibi... Başkan Aziz Yıldırım ve yöneticilerin büyük umutlarla transfer ettikleri Diego Ribas aranan kan olamadı.

Brezilyalı yıldız beklenileni veremediği gibi saha içerisindeki hareketleriyle de istenmeyen adam oldu. Önümüzdeki sezon için takımda düşünülmeyen Diego Ribas ya kiralık ya da bonservisiyle birlikte gönderilecek. Bunun için de hem futbolcu hem de yöneticiler görüşmelerini sürdürüyorlar. 

10 NUMARA SALİH UÇAN'A VERİLECEK

Diego Ribas'ın gönderilmesiyle birlikte, '10 numara kim olacak?' sorusu da gündeme gelirken, başkan Aziz Yıldırım ve kurmaylarının gönlünden geçen ismin Salih Uçan olduğu öğrenildi. Salih'in bu göreve soyunmasına teknik direktör Vitor Pereira'nın da sıcak baktığı bildirildi. 

Kısacası şimdi tüm gözler Diego Ribas'ın takımdan ayrılmasında. Brezilyalı yıldız gittiği andan itibaren Fenerbahçe'nin yeni 10 numarası Salih Uçan olacak.

YORUMLAR 2
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    Fenerin yönetimi değişmediği sürece ne on numara sorunu çözülür nede fener başarılı olur..
    Cevapla
  • Semih Serdar Öksüz 7 yıl önce Şikayet Et
    10 numaralı forma Salihe verilecekse taraftar hiç 10 numara transfer beklemesin bu sene işimiz sakat gibi gözüküyo Allah yardımcımız olsun ama salig diegodan iyidir hakkını yemeyelim şimdi
    Cevapla