F.Bahçe kararını verdi! Caner'in yerine o geliyor

Emre Taşdemir transferi için Fenerbahçe, Bursaspor ile pazarlık masasına oturdu.

F.Bahçe kararını verdi! Caner'in yerine o geliyor
F.Bahçe kararını verdi! Caner'in yerine o geliyor
GİRİŞ 12.06.2016 11:19 GÜNCELLEME 12.06.2016 11:19
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Caner Erkin’in İnter’e gitmesiyle birlikte Fenerbahçe’de sol bek olarak sadece Hasan Ali Kaldırım kaldı. Başarılı futbolcunun performansından memnun olan yönetim, yine de onunla rekabet edecek bir isim almanın peşinde. Bu konuda Kanarya’nın ilk hedefi Bursasporlu Emre Taşdemir.

Fark azalıyor

Yapılan görüşmelerde Fenerbahçe’nin 2-2.5 milyon Euro’ya kadar çıktığı öğrenilirken, Bursaspor ise 4 milyondan 3.5 milyon Euro’ya indi. A Milli Takım formasını da 4 kez terleten Emre’den uzun yıllar faydalanabileceğini düşünen Sarı-Lacivertliler, mutlu sona yakın.

YORUMLAR 2
  • Yahya 7 yıl önce Şikayet Et
    Bilen bilir fenerbahçe'ye 20 sene önce danimarkalı Nilsen diye bir sol kanat oyuncusu gelmiş gitmişti gidişinden sonra sol tarafa 20 yıl bekledi caner geldi ve gitti kısaca fenerbahçe bir 20 yıl daha bekler emre memre hikaye kimse kimseyi kandirmasin caner hocanin ve baskanin egosuna kurban edildi vesselam.
    Cevapla
  • umut12 7 yıl önce Şikayet Et
    tabi tabi aziz efendi 3 gun sonrada yaw bu cocuk cak paragoz deyip onu da gondermezse.... bide simdi sag bek icin bonservis parasi arti futbolcu parasi verir akilli aziz...
    Cevapla