Mehmet Topal İspanyol ekibiyle anlaştı!

Fenerbahçe'yle sözleşmesi sona eren Mehmet Topal'ın Espanyol ile anlaştığı iddia edildi.

Mehmet Topal İspanyol ekibiyle anlaştı!
Mehmet Topal İspanyol ekibiyle anlaştı!
GİRİŞ 01.06.2016 15:55 GÜNCELLEME 02.06.2016 10:05
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

2012'de Valencia'dan Fenerbahçe'ye gelen A Milli futbolcu için La Liga ekiplerinden Espanyol'un devreye girdiği ve bu transferde mutlu sona çok yaklaştığı bildirildi.

İspanyol kaynakların özel haberine göre, Espanyol'un sunduğu 2 yıllık teklifi kabul eden Mehmet Topal, takımın başına geçecek yeni teknik direktörün 'Tamam' kararını beklemeye başladı. Espanyol'un başına geçecek olan yeni teknik adam ile Mehmet Topal ile anlaşıldığı bilgisi verildikten sonra, imzaların atılabileceği duyuruldu.

Öte yandan Espanyol'un başına geçecek teknik adam için de Quique Sanchez Flores gösterildi. Galatasaray'ın da görüştüğü belirtilen Flores'te pürüz çıkması durumunda diğer adayların Paco Jemez ve Jorge Sampaoli olduğu vurgulandı.

KAYNAK: SPORX
YORUMLAR 5
  • Realist 7 yıl önce Şikayet Et
    Bazı gazeteler Espanyol için "İspanyol devi" yazmış, Espanyol İspanya'nın Konya, Kayseri ve ya Karabüksporu olur ancak, Türkiye'de 4 büyük takımın eline su dökemezler prestij olarak, spor basınımızdaki bu aşağılık kompleksini kınıyor, Haber7'ye de bu tartışmalı nitelemeyi kullanmadığı, vasat bir İspanyol takımı için "dev" demediği için kutlarım...
    Cevapla
  • örnek 7 yıl önce Şikayet Et
    nihat kahveci en iyisini yaptı. ufak takımda oynayım o takımı 2. yaptı ve gol kralında 2. olmuştu.
    Cevapla
  • İsa 7 yıl önce Şikayet Et
    Nihat krallıkta ikinci olmadı birinciliği ronaldo ile paylaştı
    Cevapla
  • fenerli 7 yıl önce Şikayet Et
    bu adamın savunma yönü iyi bişey diyemem ama hücuma sıfır katkı ve günümüz futbolu iki yönü iyi olan orta saha oyuncusu ile oynanır yani gitmesi fenerbahçe için iyi olur.
    Cevapla
  • orhanbaba 7 yıl önce Şikayet Et
    hücuma sıfır katkı diyorsun adam avrupa maçlarında sizi kurtardı ligde de golleri var gole katkısı var bu adamı çok arayacaksınız... ben gsliyim şahsen gsye gelmesini çok isterim
    Cevapla