Gökhan ve Mehmet için son sözü o söyleyecek!

Ali Yıldırım, Aykut Kocaman döneminde olduğu gibi iç ve dış transferi belirleyecek. Pereira ise Aziz Yıldırım'dan haber bekliyor.

Gökhan ve Mehmet için son sözü o söyleyecek!
Gökhan ve Mehmet için son sözü o söyleyecek!
GİRİŞ 31.05.2016 15:25 GÜNCELLEME 31.05.2016 15:25
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de yönetim ile Pereira'nın görüşmesi sarı-lacivertli kulübün yeni sezondaki planlarını belirleyecek, ancak en önemli gelişme Ali Yıldırım'ın futbol şubesinden sorumlu olacağı ve tüm transferleri kendisinin yapacağı... Ali Yıldırım, Aykut Kocaman döneminde olduğu gibi iç ve dış transferi belirleyecek.

HASAN ÇETİNKAYA İLE BİRLİKTE ÇALIŞMALAR ŞUBAT AYINDA BAŞLADI

Aziz Yıldırım'ın kardeşi Ali Yıldırım'ın idari menajer Hasan Çetinkaya ile transfer çalışmalarına şubat ayında başladıkları öğrenildi. Geniş ve alternatifli bir transfer listesini elinde bulunduran iki tecrübeli isim kadroya takviyeler yapmak üzere kolları sıvadı. Takımda gidecekler ve kalacaklar son halini alacak ve bütçe planlamasıyla transferler gerçekleşecek. Gökhan Gönül ve Mehmet Topal için son sözü Ali Yıldırım söyleyecek.

PEREİRA İSE AZİZ YILDIRIM'DAN HABER BEKLİYOR

Kupa finali sonrası "Pereira ile oturup konuşacağız" diyen Başkan Aziz Yıldırım henüz Portekizli çalıştırıcıyı görüşmeye çağırmadı. Pereira, Başkan'dan haber bekliyor.

YORUMLAR 3
  • Karslı 7 yıl önce Şikayet Et
    Perara gitsin ne olur Ada'm boş boş biliç gibi bu Ada'm yakacak bizi Başkan ayık ol yolla yoksa izlemek yok Fener'i daha
    Cevapla
  • JöH-PöH 7 yıl önce Şikayet Et
    bjk ye iyi bir gol atmak icin gokhan takimda tutulmali
    Cevapla
  • ömer 7 yıl önce Şikayet Et
    parera soytarısına yol verilsin
    Cevapla