Vitor Pereira: Özür dilemiyorum

Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira maç sonrası yaptığı basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Vitor Pereira: Özür dilemiyorum
Vitor Pereira: Özür dilemiyorum
GİRİŞ 27.05.2016 00:43 GÜNCELLEME 27.05.2016 00:43
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Ziraat Türkiye Kupası finalinde Galatasaray'a 1-0 yenilen Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira maç sonrası yaptığı basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

İşte Pereira'nın sözleri:
"Kötü bir ilk yarı oynadık. Galatasaray bizden iyiydi. Oyunu iyi yayamadık. Devreye 1-0 girdik. Bana göre adildi. İkinci yarı farklı bir şekilde geçti. Galatasaray sahada kayboldu. 1-1'i yakalayacak hatta 2-1 öne geçebilirdik ama olmadı. Futbol bir sonuç oyunu. Taraftarlarımıza bir mutluluk yaşatmak istiyorduk ama olmadı."

"HER ZAMAN HATALAR OLUR"
"Aslında takımda kalmak benim kararım değil. Başkan ve yönetimin kararı önem taşıyor. Sezon boyunca en iyisini yapmaya çalıştım. Çok çalıştık ama sezonu kupasız değil. Ben şampiyon olmadan buradan ayrılmak istemiyorum ama kararı başkanımız verecek. Tabii ki pişmanlıklarım var. Herkes gibi biz de hatalar yaptık. Ama bu hatalar bana tecrübe oldu. Önemli olan hataları düzeltmektir. Tecrübe böyle kazanılır. Önümüzdeki sezon bu hataları düzeltmek istiyorum.

"ÖZÜR DİLENECEK BİR ŞEY YOK"
Çok fazla oyuncu almak, daha güçlü bir takım olacağınız anlamına gelmez. Artık bunu anlamamız gerekiyor. Daha az para harcayıp daha güçlü bir takım kurmak bizim için mümkün.

Eğer ben maksimumu vermesem, gecelerimi uykusuz geçirmesem özür dilemem gerekirdi. Ancak özür dilenecek bir durum yok. Tabi ki çok büyük bir üzüntü içindeyiz Fenerbahçe ailesi olarak. Camia olarak da büyük başarılara imza atmak için çok çalıştık ama olmadı. Raporumu sunacağım ve neleri düzeltebileceğimize bakacağız. Kupasız kapattığımız bir sezon söz konusu ve üzülüyoruz. İyi yaptığım şeyler var, kötü yaptığım şeyler de var ama bunları basın mensuplarıyla paylaşmayacağım."

YORUMLAR 7
  • omer 7 yıl önce Şikayet Et
    Hep sahtekarlık şarlatanlık yalan söylüyor sezon başında sakterdonets maçında maçı otelde seyrettiğin gün seni kulüpten yollasaydı fb şimdi ligi şampiyonu bitirirdi gs maçı öncesi caneri kadro dışı bıraktın lig kupasından ettin gs maçı öncesi g.gönülü yedek bıraktın markovic kalmasını oyuna aldım ziraat kupasından ettin UEFA kupasına yanlış kadro ile ülkenin takımına tur patlamasını sağladım bebek hatalıysa sen zemin hazırlandı sende suç yok seni getiren zihniyet futbolcu tekntrektörden anlamayıp senin gibi adamlara trolyonları verende sahtekar seni
    Cevapla
  • frm 7 yıl önce Şikayet Et
    Balık baştan kokar. Kabahat sende değil seni teknik direktör diye getirende.
    Cevapla
  • Deli Dumrul 7 yıl önce Şikayet Et
    Gece gündüz çalışmış takım bu halde, demek ki kapasitesiz bir teknik direktör.
    Cevapla
  • çok bilen adam 7 yıl önce Şikayet Et
    adam haklı... sahada futbolcu oynuyor, teknik direktör değil. artık seyirciler olarak hakeme ve teknik direktöre yüklenmekten vazgeçelim. sen golü attında hakem mi vermedi..?
    Cevapla
  • erkan 7 yıl önce Şikayet Et
    sen özür dileme, o zaman biz taraftarlar özür dileyelim...ne dersin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle