UEFA'dan Volkan Şen için son dakika değişikliği

UEFA, Fenerbahçeli Volkan Şen ve Alper Potuk'un cezalarıyla ilgili yaptığı açıklamada önemli bir değişikliğe imza attı.

UEFA'dan Volkan Şen için son dakika değişikliği
UEFA'dan Volkan Şen için son dakika değişikliği
GİRİŞ 25.05.2016 00:22 GÜNCELLEME 25.05.2016 00:24
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

UEFA Kontrol, Etik ve Disiplin Kurulu, Fenerbahçeli Volkan Şen'i 31 Aralık 2016'ya dek oynanacak UEFA karşılaşmalarından men ederken, Alper Potuk'a 3, teknik direktör Vitor Pereira'ya ise 1 maç ceza verdi.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Fenerbahçe'nin Portekiz temsilcisi Braga'yla deplasmanda oynadığı rövanş maçında kırmızı kart gören Volkan Şen'e 31 Aralık 2016'ya kadar UEFA karşılaşmalarında oynamama cezası verildiği belirtildi.

Aynı karşılaşmada kırmızı kart gören Alper Potuk'un da 3 maç ceza aldığı kaydedildi. Karşılaşmanın ilk yarısında hakem Ivan Bebek tarafından tribüne gönderilen Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira'nın da 1 maç men cezasına çarptırıldığı aktarıldı.

Ayrıca, sarı-lacivertli kulübe de 15 bin avro para cezası verildiği ifade edildi.

Fenerbahçe'nin 17 Mart'ta Braga'ya deplasmanda 4-1 yenildiği maçtaki yönetimiyle eleştirilen Hırvat hakem Ivan Bebek, sarı-lacivertlilerin teknik direktörü Pereira ile futbolcular Volkan Şen, Mehmet Topal ve Alper Potuk'u oyundan atmıştı.

Volkan Şen, maçta çift sarı karttan kırmızı kart gördükten sonra hakem Bebek'e fiziki temasta bulunmuştu. Alper Potuk ise rakibine yaptığı sert müdahaleden dolayı direkt kırmızı kart görmüştü. Pereira, maçın ilk yarısında yedek kulübesinden çıkarak hakem Bebek'e itiraz ettiği gerekçesiyle tribüne gönderilmişti.

UEFA'DAN SON DAKİKA DEĞİŞİKLİĞİ

UEFA, Volkan ve Alper için ilk açıklamasında kulüp detayını belirtmemişti ve oyuncuların cezalarını UEFA karşılaşmalarında çekeceği belirtilmişti. Ardından aynı açıklamada yapılan düzeltmede 'UEFA kulüp müsabakaları' ifadesi koyu renkli bir şekilde eklenerek oyuncular için çıkan 'EURO2016'yı kaçırabilir mi?' sorusunu da kafalardan silindi.

YORUMLAR 19
  • Yahya 7 yıl önce Şikayet Et
    Peki maci katleden ivan bebek hakkinda bir kararname yokmu iki yuzlu uefa fifa???,?
    Cevapla
  • HMA 7 yıl önce Şikayet Et
    Fener forması giyen birden artistleşiyor anlamak çok zor
    Cevapla
  • Selman 7 yıl önce Şikayet Et
    Bazıları demiş tahrike kapılmayacaktınız, hakettiniz vs vs. Kardeşim bir kere ener 15 kişi ile de oynasa bu maçı vermeyeceklerdi. İkinci olarak; yapılan Fenerbahçeye değil Türkiye'yedir. Bu takım üzerinde ay-yıldızlı arma olduğu için katledilmiştir. Zerre miskal milliyetçilik varsa burada taraf olunmaz.
    Cevapla
  • dogrucu davut 7 yıl önce Şikayet Et
    etme bulma dünyası burda ektiler orda da bictiler örnek ligdeki 2 kayserispor macı daha neler neler bence aglamak yersiz,,,,,,,,,,,,,
    Cevapla
  • Ah sizi ah 7 yıl önce Şikayet Et
    Bazı DENGESİZLER hakketti demiş. Siz o maçı izlediğiniz, yoksa FB düşmanlığı Sizi doğruyu söylemekten alımı koyuyor.
    Cevapla
  • ismail 7 yıl önce Şikayet Et
    Ne kadav çok Fener düşmanı varmış.Emre, Caner'den sonra şimdi hedefte Volkan Şen mi var.Çok yazık.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle