Fenerbahçe'den Kayserispor'a transfer!

31 Mayıs günü Fenerbahçe ile olan sözleşmesi sona erecek olan Mehmet Topuz, eski takımına dönecek.

Fenerbahçe'den Kayserispor'a transfer!
Fenerbahçe'den Kayserispor'a transfer!
GİRİŞ 24.05.2016 15:55 GÜNCELLEME 24.05.2016 15:56
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Yıllar önce Kayserispor'dan astronomik rakam ile Fenerbahçe'ye transfer olan ancak bir türlü sarı lacivertli takımda düzen tutturamayan Mehmet Topuz, taraftarın halen gönlünde olduğu memleketinin takımına adım adım ilerliyor.
 
Kayseritempo'da yayınlanan habere göre; Fenerbahçe Yönetimi'nin yeniden sözleşme yapmayacağı Mehmet Topuz, eski takımı Kayserispor ile anlaşmaya varacak.
 
Bu sezon sadece Türkiye Kupası’nda dışında Süper Lig’de 3 maça çıkan ve sadece 32 dakika görev alan oyuncuyu Fenerbahçe kulübünün serbest bırakacağı ve Kayserispor Başkanı Recep Mamur'un da bu oyuncuyu transfer edeceği söyleniyor. Teknik direktör Hakan Kutlu'nun da sıcak baktığı Mehmet Topuz'un Kayserispor'a gelmesi büyük olasılıkla gerçekleşecek.

Başkan Mamur, Topuz'la bir araya gelecek
 
Kasımpaşaspor ve Başakşehir dışında Konyaspor’un da kadrosunda düşündüğü öğrenilen Mehmet Topuz için Kayserispor Başkanı Recep Mamur’un önümüzdeki günlerde Mehmet Topuz ile biraraya geleceği de öğrenildi. 

​Futbol kariyerinde 445 müsabakaya çıkan ve bunlardan 385’inde ilk 11’de yer alan ve rakip filelere 70 gol bırakan Mehmet Topuz, 57 kez sarı kart 6 kez de kırmızı gördü. Kariyeri boyunca 4 kez Türkiye Süper Kupa, 7 kez Şampiyonlar Ligi, 17 kez UEFA Kupası maçında oynayan ve 1 kez Dünya Kupası Elemesi, 4 kez Avrupa Şampiyonası elemesi maçında görev alan Mehmet Topuz, tam 304 Süper Lig maçında görev aldı. Süper Lig'de artık eskisi gibi boy göstermek isteyen Mehmet Topuz, Kayserispor taraftarı ile bütünleştiği günleri de özlüyor.
 

YORUMLAR 1
  • Erzurumlu 7 yıl önce Şikayet Et
    Yedek kala kala çürüdü be...
    Cevapla