Caner'in neden imzalamadığı belli oldu!

Caner Erkin İnter ile anlaştı fakat imza atmadı. İtalyan devi baskı yapsa da Caner, Fenerbahçe’de devam etme hayaliyle imzayı geciktiriyor.

Caner'in neden imzalamadığı belli oldu!
Caner'in neden imzalamadığı belli oldu!
GİRİŞ 22.05.2016 15:13 GÜNCELLEME 22.05.2016 15:13
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Galatasaray derbisi öncesinde kampta yaşanan olaylar nedeniyle süresiz kadro dışı bırakılan tecrübeli oyuncu daha sonra özür dilemesine rağmen affedilmemişti. 

Milli futbolcu bu süre içerisinde Mancini’nin çalıştırdığı İtalyan devi İnter ile anlaştı fakat resmi imzayı hala atmadı. 

İtalyan kulübünün imza için artık baskı yapmaya başladığı öğrenilirken, Caner’in hala Fenerbahçe’de devam etme hayali kurduğu ve bu yüzden imzayı sürekli geciktirdiği öğrenildi. Özellikle son FFP kısıtlamalarının ardından Caner’in, İnter’i ne kadar daha bekleteceği merak ediliyor. Oyuncu ve İnter arasında bu olay dışında hiçbir pürüz bulunmuyor.

YORUMLAR 5
  • doğrucu 7 yıl önce Şikayet Et
    fenerde kalmak ister Bu adamlarda vizyon yok. Arda gibi çalışıp çabalıyım yok. İnterde bir kaç maç kötü oyna yedeksin Sonrada çıkartırlar elinden. Fener öyle mi? Sizin için tam cennet Çünkü burada futbolcu olmak için bile paran olması lazım Altyapıya parayla adam alıyorlar. Böyle bir anlayış içinde yetişen adamların kaçından bir şey olur ki? Kaçtane oyuncumuz gitti y.dışına da yıllarca oynadı. Ligde kaçtane Türk oyuncu oynadı, oynuyor. Bunu hesaplayın Y.dışında giden sayıya bakın Rakamı siz görün.....
    Cevapla
  • mertcankumpirci1907 7 yıl önce Şikayet Et
    caner erkin beşiktaşta
    Cevapla
  • frt 7 yıl önce Şikayet Et
    Neden oyle diyonuz daha iyi oyuncu mu bulacaksın?Hem bir tartışma oldu diye gitmemeli
    Cevapla
  • Sandor 7 yıl önce Şikayet Et
    Tipik menejer haberi. Gitsin imzalasın İnter'e .Kimse Caneri istemiyor.
    Cevapla
  • Caner 7 yıl önce Şikayet Et
    Sorunlu topçu istemiyoruz intere gitmeli
    Cevapla