Bruno Alves'in yerine gelecek isim belli oldu!

Fenerbahçe, Türkiye Kupası finali sonrası takımdan ayrılacak olan Bruno Alves'in yerini Daniel Agger ile doldurmaya hazırlanıyor.

Bruno Alves'in yerine gelecek isim belli oldu!
Bruno Alves'in yerine gelecek isim belli oldu!
GİRİŞ 21.05.2016 12:46 GÜNCELLEME 21.05.2016 12:47
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Sarı-Lacivertliler, kulübü Brondby ile olan sözleşmesi önümüzdeki ay sona erecek 31 yaşındaki stoper Agger ile her konuda anlaştı. Kanarya, Agger’i, senelik 2.5 milyon Euro kazanan ve kupa finalinin ardından takımdan ayrılacak olan Alves’in yerine transfer edecek.

Danimarkalı yıldız, Portekizli oyuncudan daha ucuza bitecek. Fenerbahçe bu transfer için bonservis ödemeyecek. Sarı-Lacivertliler Agger ile yıllığı 2 milyon Euro’dan 3 senelik sözleşmeye imza atacak.

12 yılda iki kulüp

Daniel Agger, kariyeri boyunca sadece 1 kez kırmızı kart gördü. Danimarkalı oyuncunun diğer artıları, geriden başarılı bir şekilde oyun kurması, oyun zekasının yüksek olması ve liderlik vasfının bulunması. Agger, yıllardır milli takımın kaptanı konumunda. 31 yaşındaki oyuncu sorunsuz kişiliğiyle de ön plana çıkıyor. Ayrıca çok istikrarlı bir futbolcu olan Agger, 12 yıllık profesyonel kariyerinde sadece Brondby ve Liverpool’da görev yaptı.

YORUMLAR 1
  • Orhan Aydın 7 yıl önce Şikayet Et
    Hayatının piyangosu vurdu desenize ülkesinde 500 bin dolardan fazla paraya oynamayan adamlara biz neden 2 milyon euro veririz hala çözemedim. çözen biri varsa ne olursun izahta bulunsun.
    Cevapla