Sosyal medyadan şehide o mesaj!

Mardin’in Nusaybin ilçesinde şehit uzman çavuş Fenerbahçeli Alper Potuk’un arkadaşı çıktı.

Sosyal medyadan şehide o mesaj!
Sosyal medyadan şehide o mesaj!
GİRİŞ 20.05.2016 11:10 GÜNCELLEME 20.05.2016 11:10
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Mardin’in Nusaybin ilçesinde, teröristlerin tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu 2 asker şehit olurken, 8 asker de yaralanmıştı. Patlamada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Hasan Basri Tek’in (28) Fenerbahçeli Alper Potuk’un arkadaşı olduğu ortaya çıktı.

Şehidin Afyonkarahisar Yakup Şevki Mahallesi, Kışla Caddesi, Çıkmaz Sokak’taki baba evi yasa bürünürken, acı haberi aileye Bolvadin İlçe Kaymakamı Ayhan Akpay ile askeri erkan üyeleri verdi. Şehidin bekar olduğu kaydedilirken, babası İhsan Tek’in ise yaklaşık 10 yıl önce hayatını kaybettiği bildirildi. Şehidin annesinin isminin Zehra Tek olduğu ve 2 erkek ile bir kız kardeşinin olduğu belirtildi. Şehit Hasan Basri Tek’in ayrıca en son baba evine 7 ay önce geldiği ve ailesine görüştüğü ifade edildi.

FENERBAHÇELİ ALPER POTUK’TAN DUYGUSAL PAYLAŞIM

Şehit Hasan Basri Tek’in Fenerbahçe’nin yıldız futbolcusu Alper Potuk’un arkadaşı olduğu ortaya çıktı. Potuk, sosyal medya hesabından, "Allah yolunda öldürülenlere “ölüler” demeyin. Bilakis onlar diridirler, fakat siz hissedemezsiniz.(bakara 154)" ayetini paylaştı. Fenerbahçeli yıldız, bu ayetle birlikte şehidin fotoğrafının yanı sıra yine şehit Tek ile çekilmiş olan bir fotoğraf daha paylaştı.

Fenerbahçeli taraftarlar da Potuk’a başsağlığı mesajlarını ilettiler.

YORUMLAR 3
  • One minut 7 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH RAHMET ETSIN, Geride Kalanlara sabr-i cemil Ihsan etsin,vatan sagolsun. Biz müslümanlar sizleri hic bir zaman unutmayacagiz aziz Sehitlerimiz,sizlere herzaman minnettariz, huzur icinde yatin, Rabbim sizlere en güzel makamlari verecektir.
    Cevapla
  • lefter 7 yıl önce Şikayet Et
    Allan cc rahmet eylesin.
    Cevapla
  • JöH-PöH 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin Şehidim..
    Cevapla