'Sizi buraya Aziz Yıldırım mı gönderdi?'

Beşiktaş’ta önceki gün yapılan doping kontrolünün yankıları devam ediyor.

'Sizi buraya Aziz Yıldırım mı gönderdi?'
'Sizi buraya Aziz Yıldırım mı gönderdi?'
GİRİŞ 15.05.2016 12:20 GÜNCELLEME 16.05.2016 09:10
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’ne giderek benzerine daha önce rastlanmamış bir şekilde Gomez, Sosa, Oğuzhan, Atiba, Beck ve İsmail gibi isimlere doping kontrolü yapan Dopingle Mücadele Kurulu yetkililerinin bu tavrı karşısında şaşıran ve art niyet arayan oyuncular, tepkilerini dile getirdi.

Yetkililerle tartışan futbolcular, 2 gün sonra Osmanlı maçına çıkacaklarını belirtip yapılan uygulamanın ardında başka hesapların olduğunu ve zamanlamanın manidar olduğunu belirttiler.

‘PROSEDÜR GEREĞİ GELDİK’

Futbolcular, yetkililere şunları söyledi:

“Hayırdır, kim yolladı sizi buraya. Böyle ansızın neden geldiniz. Sizi Aziz Yıldırım mı yolladı?"

"Kim gelirse gelsin şampiyon olacağız. Bizim kimseden korkumuz yok. Bunlar bizi daha da motive eder. Şampiyonluğumuzu kimse engelleyemez”

Görevliler ise “Biz prosedür gereği geldik” diye cevap verdiler.

Öte yandan doping kontrolünün bu sezon çok fazla oynayan futbolculara yapılması dikkat çekti.

NUMUNELER KÖLN’E GÖNDERİLDİ

Doping testi için Osmanlılı ve Beşiktaşlı futbolculardan alınan numunelerin, Köln Doping Araştırma Merkezi’ne gönderildiği belirtildi.

Genel doping prosedüründe, bir takımda iki futbolcunun testleri pozitif çıkarsa oyunculara ceza veriliyor.

Ancak ikiden fazla futbolcunun testinin pozitif çıkması halinde kulübe eksi puan cezası veriliyor.

YORUMLAR 37
  • no comment 7 yıl önce Şikayet Et
    Yavrum oğuz senin müslümanlıklamı problemin var yoksa fb ilemi.Bir kere bu haber baştan ofsayt.Neden ? BJK futbolcularının FB başkanına nasıl böyle bir söz söyleyebilir.Sen futbolcuysan sahada futbolunla kendini ifade et.Yok yönetici isen konuş.Yoksa BJK kulubünü futbolcularmı yönetiyor.Aslına bakarsanız bu sözlerin sahibi Şenol Güneş olduğuna inanıyorum.Eski hesaplardan dolayı.Ama BJK lılar unutuyorlar Federasyon başkanı eski BJK başkanı yavrular.Sonra en şerefli birincilik martavallarına yatmayın ey BJK LILAR.
    Cevapla
  • oğuz 7 yıl önce Şikayet Et
    bir insan hem müslüman olup hemde fenerbahçeyi savunamaz buna akıl sır ermez
    Cevapla
  • Asigurur 7 yıl önce Şikayet Et
    Arızamsın sen Elhamdulullah Önce Müslumanım Sonra Fenerbehceli
    Cevapla
  • oğuza 7 yıl önce Şikayet Et
    sen bu yorumu yaparken kafan iyimiydi.. aptal aptal yorum yapmışsın. fener ile müslümanlığı nerden nereye bağladın..seni bilmem ama hem fenerliyim elhamdulillah hemde müslümanım. ama senin ne olduğunu bilemem..
    Cevapla
  • fenerli 7 yıl önce Şikayet Et
    he aziz yıldırım göderdi tek hüçreli aziz yıldırım'dan korktuğunuz kadar Allah'tan korkun'da cennet'te gitmeye çalışın ezikler.
    Cevapla
  • Mehmet 7 yıl önce Şikayet Et
    Bundan yıllar önce Fener elle göl atıp şampiyon oluyor dediniz (Anelka ve Nobre) Hatta nobreye bu ülkede kimse oynatmasın dediniz ve fener azat etti. Sonra Tüpçü Beşiktaşa aldı elle gol attı. Nobrenin avukatı futbolcu Delgado "maç içinde yapılan hareketleri hakem yakalamayıp sonucu ilan ettikten sonra her şey müstehaptır"dedi sizlerde alkış tuttunuz. biz yapalım ama fener yapmasın dersin. Biz ise hiç birimiz yapmayalım deriz. Sizler de en az Aziz Yıldırım kadar adil ve cesaretli olun. Ne dedi büyük başkan 3 temmuz için "Bu fenerbahçeyi değil hükümeti yıkma cabasıdır." yani fener üzerinde hükümeti yıkacaklardı.
    Cevapla
  • mikail 7 yıl önce Şikayet Et
    palavra
    Cevapla
  • Mehmet 7 yıl önce Şikayet Et
    Siz ne adamsın bee. Aziz başkan yaptıysa da yapmadıysa da bu uygulama her takıma yapılıyor. Bundan 4 -5 hafta önce Fenerbahçeli futbolculara da yapıldı. Hatta gökhan Gönülde kullandığı ilaçlardan dolayı pozitif bile çıktı. Sonra açıklama yaptılar Gökhan Gönül doping yapmamıştır diye. Sizler gözlük takıp tek taraflı baktığınız müddetçe bu futbol düzelmez. Biraz kendinize çeki düzen verin (bende dahil)
    Cevapla
  • selami altun 7 yıl önce Şikayet Et
    bilmeden yorum yapıyorsun arkadaşım.gökhan gönüle yapılan ve pozitif çıkan yani doping yaptığı tespit edilen kontrol maçtan sora yapıldı beşiktaşlı futbolculara şu ana kadar türkiyede yapılmayan yapılarak maçtan iki gün önce kontrol yapıldı at gözlüklerini çıkartıp tarafsız olun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle