Konyaspor Türkiye'nin Leicester'i olur mu?

Fenerbahçe'ye elenen Torku Konyaspor'da teknik direktör Aykut Kocaman maçı değerlendirdi.

Konyaspor Türkiye'nin Leicester'i olur mu?
Konyaspor Türkiye'nin Leicester'i olur mu?
GİRİŞ 05.05.2016 21:49 GÜNCELLEME 05.05.2016 22:17
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Fenerbahçe'ye elenen Torku Konyaspor'da teknik direktör Aykut Kocaman maçı değerlendirdi.

İşte Kocaman'ın sözleri:

"Maçtan önce durum çok netti. İlk maçta aldığımız skor tura etki etmişti. Bugünkü amacımız oyunumuzu geliştirmek ve kuvvetli bir takım karşısında oyunumuzu test etmekti. Fenerbahçe zaten turu ilk maçta geçmişti. Tebrik ediyorum ve başarılar diliyorum."

"FENERBAHÇE DAHA BECERİKLİYDİ"

"İki maçta da aynı sayıda atak üretmişiz. Gol yapma becerisi olarak Fenerbahçe bizden daha üstün oldu. Daha fazla fırsatr elde etmemize rağmen Fenerbahçe beceri açısından daha öndeydi. Bu veriler ileride bizim için değrli olacak."

KONYASPOR, TÜRKİYE'NİN LEICESTER'I OLUR MU?

"İleride Türkiye'nin Leicester City'si olmamız zor. Orantısal ve matematiksel olarak bunu yapmamız zor. Bursaspor bunu başardı ama Bursa Leicester değildi. Leicester'ın Türkiye'deki çapından daha geniş çapı vardı. Birden bu kadar zıplamak iyi değil. Temeli sağlam kurarak gelmek daha mantıklı Konya gibi büyük bir şehir için. Önce kuvvetli bir takım halini oluşturmak sonradan olabilir mi olamaz mı düşüncesine girmek daha mantıklı. Kuvvetli bir takıma doğru gidiyoruz. İleriye daha umutlu bakıyoruz."

YORUMLAR 3
  • Süleyman 7 yıl önce Şikayet Et
    Leicester City gibi olmak Türkiye'de çok zor. Çok para harcayıp gözetilmek isteyen anlayış ve buna yardımcı olan medya var. Bu Edirne'den sonra varlık gösteremeyen efsane takımlar rant aracı olmuş. Konya daha önceki takımlardan farklı. Zirveye oynamıyor. Konya'nın anlayışı diğer takımlardan daha iyi. Dengeli sabırlı kuvvetlenme başarı getirir. Aykut Kocaman bunu yapabilir. A. Kocaman giderse Konya'nın bunu devam ettirecek yönetimsel ve maddi destek organizasyonunun olmadığını düşünüyorum. sonuç olarak ülkede Leicester City gibi bir takımın olması çok çok zor. Bir tarafta her yıl şampiyonluğa oynayan efsane takımlar, diğer tarafta ise üçü birarada her yıl küme düşen takımlar..
    Cevapla
  • Bülent 7 yıl önce Şikayet Et
    konyadan önce ne takımlar zirvelere çıkıp indi, kocaeli, gençler, sivas, antep, kayseri gibi takımlar bir zamanlar konyanın şu anki durumundan daha iyiydi, ama şimdi nerdeler
    Cevapla
  • cabbar vuslat 7 yıl önce Şikayet Et
    acaba türkiye ligi premier lig gibi olur mu :))?
    Cevapla