Semih: Televizyonu bir açtım Guiza Fener'de!

Süper Lig'in deneyimli golcülerinden Semih Şentürk, Fenerbahçe'den ayrılığıyla ilgili ilk kez konuştu.

Semih: Televizyonu bir açtım Guiza Fener'de!
Semih: Televizyonu bir açtım Guiza Fener'de!
GİRİŞ 05.05.2016 10:54 GÜNCELLEME 05.05.2016 10:54
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

İşte Semih Şentürk'ün Fanatik Gazetesi'ne yaptığı çarpıcı açıklamalar;

‘Başkana kırgınım çünkü...’

“Fenerbahçe’deyken baba oğul gibiydik başkanla. Ama Fenerbahçe’den ayrıldığımdan beri görüşmüyoruz. Kırgın değilim, sadece görüşmediğimiz için kırgınım. Ayrılık her futbolcu için olabilir. Ama ben başkan ile görüşmek istedim, görüşemedim. Başkan benim menajerimi çağırmış. Kulüp bulmamı istediler. Ben de ‘niye böyle bir durum var?’ diye eşimle konuştum. Eşim de dedi ki, ‘beni seviyorsan ara başkanı’. Sekreteri Nilgün ablayı aradım. Bana ‘yarın saat 1’de kulüpte ol’ dediler. Gittim kulübe, Hasan Çetinkaya orada. ‘Semihçim başkanın çok acil bir işi çıktı, CEO Hasan Hakkı Yılmaz görüşecek’ dedi. O da, ‘Semihciğim işte yönetim kurulu kararıyla böyle bir karar alındı. 2 milyon Euro bonservis getir’ dedi.”

‘2 milyon Euro istediler’

“Hem istenmiyorum hem de bu kadar para. ‘Semihciğim sen milli futbolcusun uzun yıllar burada hizmet ettin’ diye devam etti. Tamam da o zaman böyle değerli biriyim, niçin beni gönderiyorsunuz? Sonra bu rakam düştü, kimse vermedi bu parayı. Bana sorsanız, ‘neden Fenerbahçe’den ayrıldın?’ Ben de bilmiyorum. Aykut hoca raporu deniyor. Hocaya sordum. ‘Yok öyle bir şey’ dedi.”

‘Televizyonu bir açtım ‘Guiza Fener’de yazıyor’

“2007’de gol kralı olmuşum, Şampiyonlar Ligi’nde Sevilla’ya gol atmışım, 3 golüm var, kritik hepsi. EURO 2008’de de Avrupa Şampiyonası’nda müthiş bir performans, 3 tane gol. Bir kupada milli takım tarihinde en çok gol atan oyuncu olmuşum. Özgüveni düşünün. İlk defa anlatıyorum. Hırvatistan’a gol atmışım, ülke yıkılıyor! Otele geldik. Odada televizyonu açtım, bir baktım Eurosport’a ‘Guiza Fenerbahçe’de’. O zamana kadar Guiza’yı falan bilmiyorum, tanımıyorum. Zirve yaptığım dönemdeyim, yine bir golcü transfer ediliyor. Meğer Guiza da İspanya gol kralıymış. Aragones geldi ve gelirken de direkt Guiza’yı istemiş. Ben eğer bir tranfser olarak gelseydim çok daha değerli olurdum. Alt yapıdan çıkmışım. Maliyet yok, büyük paralar almıyorum. ‘Bizim çocuk’ muamelesi klasik.”

Alex’e ‘Gelmeyenler utansın’

“Çeşit çeşit şeyler çıktı. Alex’i uğurlamaya bir tek ben gitmişim diye dendi. Pişman da değilim, bugün olsa yine giderim. Biz yıllarca yan yana evlerde oturmuşuz. Ben eğer Semih Şentürk olduysam yüzde 30, yüzde 40 Alex’in payı vardı. Hiçbir kötülüğünü görmediğim bir insan. Biz Alex’i uğurlamayı idmanda takım olarak konuştuk. Gelmeyenler utansın. Arkamı bir döndüm baktım kimse yok.”

YORUMLAR 8
  • dürüst semih 7 yıl önce Şikayet Et
    Sonuna kadar haklısın. Sen klübede yıllarca 2. Sınıf topçu muamelesi gören ve birkere olsun ağzını açmayan gerçek bir golcüsün. Sendeki efendilik hangisinde var? Attığın goller hep aklımızda . Sen golü koklayan , top süren , hava hakimiyeti olan klass bir golcüsün. Van persie fernandao yerine bu sene fenerde olsaydın şimdiye kadar şampiyonluğu ilan etmemilmiydik Semihim ?
    Cevapla
  • Nihat EREN 7 yıl önce Şikayet Et
    Kalbimizin orta yerindesin .Başakşehiri sen varsın diye izliyorum.Başkanlara gelince ruh hastaları.Allah islah etsin.Seninde yolun açık olsun.
    Cevapla
  • Beşiktaş 7 yıl önce Şikayet Et
    Bir beşiktaşlı olarak helal olsun diyorum.yabancinin degeri cok olur.1 sezonnda bes gol atsa bile.giderken tonla para alsa bile.bizim emektarlarin degeri sifir.yillarini harcasa bile unutuluyor.ibrahim uzulmeze yapilanlar semihe yapilanlar ayni.Yani deveye diken baskanlara da alem yapip yiyen.
    Cevapla
  • İlker 7 yıl önce Şikayet Et
    Bir Galatasaray lı olarak tebrik ediyorum seni kardeşim. Delikanlı adammışsın. Ama unutma senin kabahatin yok. Türk futboluna gelen diktatörler bizim futbolumuzun ilerlemesini engellerken, senin gibi değerlerinde kaybolmasını hızlandırıyor.
    Cevapla
  • ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    Nasreddin Hoca'nın fili Timur'a geri vermesi gibi.Arkada kimse yok.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle