Diego isyan etti! 'Bunu hak etmiyorum'

Gaziantepspor maçında oyuna girer girmez yine taraftarın protestosu ile karşılaşan Diego Ribas soyunma odasında isyan etti

Diego isyan etti! 'Bunu hak etmiyorum'
Diego isyan etti! 'Bunu hak etmiyorum'
GİRİŞ 03.05.2016 09:29 GÜNCELLEME 03.05.2016 09:29
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Eski kulübü Santos başta olmak üzere Arap kulüplerinin listesinde bulunan Brezilyalı yıldız Fenerbahçe taraftarına ve camiasına “Gerçek Diego’yu” izlettirmek için sarı-lacivertli formayı giymeye devam etse de bunda başarılı olamadı ve eski performanslarından çok uzak bir görüntü çizdi.

İlk başlarda Teknik Direktör Pereira’nın oyun sisteminde yeri gözükmese de antrenmanlarda gösterdiği performans ve savunma yönünü geliştirmesiyle tekrar hocasının gözüne giren Diego hiç alışık olmadığı görevlere soyundu. Savunmaya da yardım etmesi istenen Brezilyalı yıldız daha çok 8 numara gibi, yani oyunu iki yönlü oynamaya çalıştı. Fakat beklenen katkıyı sağlayamadı.

Gaziantepspor maçı sonrası soyunma odasında çok üzgün görünen Diego’yu arkadaşları teselli etmeye çalıştı. Brezilyalı yıldız ise “Ben elimden geleni yapıyorum. Tüm derdim takımın başarısı ama bunu hak etmiyorum” ifadelerini kullandı.

Kaptan Volkan Demiriel’in “Tribünlerin büyük bölümü sana destek verdi, moralini bozma” demesi üzerine de Diego, “Zaten onlar olmasa çok daha zor olurdu. Beni ayakta tuttular” dedi.

AİLESİ ÜZÜLDÜ

Brezilyalı oyuncunun canını sıkan bir diğer konu ise ailesinin de tribünde bu olaylara tanıklık etmesiydi. Ayrıca Brezilya’dan da misafirleri bulunan Diego’yu izlemeye gelen yakınları yaşanan protesto sebebiyle oldukça üzüldüler.

KAYNAK: MİLLİYET
YORUMLAR 1
  • Fenerbahçe Sk. 7 yıl önce Şikayet Et
    2 sene ne yaptin sen Diego'yu izletcekmis 1 tane macin yok cikmissin birde hakketmedim diyorsun sen gitmeyi çoktan hakkettin.
    Cevapla