Vitor Pereira: Etkine hayranım!

Fenerbahçe camiası, 'Hedef 1 Milyon Üye' projesi kapsamında Faruk Ilgaz Tesisleri'nde düzenlenen tanışma gecesinde bir araya geldi.

Vitor Pereira: Etkine hayranım!
Vitor Pereira: Etkine hayranım!
GİRİŞ 30.04.2016 08:55 GÜNCELLEME 30.04.2016 08:55

Başkan Aziz Yıldırım ve yönetici arkadaşları ile camianın önde gelen isimlerinin renklendirdiği gecede gözler, Euroleague Kupası'na odaklanan erkek basketbol takımı ile Süper Lig'de şampiyonluğa kilitlenen futbol takımının teknik heyetleri ve oyuncuları üstünde yoğunlaştı. 

Özellikle bir ara koltuğu sallanan Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira ile üst üste ikinci kez Fenerbahçe'yi Final Four'a taşıyan Zeljko Obradovic'in baş başa vererek durum değerlendirmesi yaptığı anlar dikkat çekti.

Pereira'nın Final Four nedeniyle tebrik ettiği ve başarı dilediği Sırp başantrenör Zeljko Obradaovic, Portekizli teknik adama Vitor Pereira'ya, "Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda iddialı olmanız bizi gururlandırıyor. Son ana kadar inancınızı kaybetmeyin ve bizi sevindirin" yanıtını verdi.

Vitor Pereira ise, "Disiplininize ve oyuncular üzerindeki etkinize hayranım" diyerek Zeljko Obradovic'e duyduğu hayranlığı dile getirdi. Fenerbahçe'nin iki teknik kurmayı, düzenlenen toplantıda da söz alarak "Aziz Yıldırım'a bizi bu büyük ailenin bir parçası yaptığı için teşekkür ederiz" dediler.