Van Persie'nin hareketi taraftarları çıldırttı

Robin Van Persie'nin golden sonra Vitor Pereira'ya sarılarak hocasına destek vermesi sarı-lacivertli taraftarların tepkisini çekti.

Van Persie'nin hareketi taraftarları çıldırttı
Van Persie'nin hareketi taraftarları çıldırttı
GİRİŞ 17.04.2016 22:14 GÜNCELLEME 17.04.2016 22:18
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 29. haftasında Mersin İdmanyurdu'nu ağırlayan Fenerbahçe, Kadıköy'deki maçta taraftarlarına gol ziyafeti çekti. Sarı-lacivertliler bu sezon ilk kez ligde 4 gol birden atarken, Hollandalı golcü Robin Van Persie de 3 haftalık sessizliğini bu maçla bozdu.

GOLDEN SONRA BÜYÜK PROTESTO

63. dakikada penaltıdan attığı golle skoru 4-1'e getiren Robin Van Persie golden sonra soluğu teknik direktörü Vitor Pereira'nın yanında aldı. Van Persie'nin, kötü sonuçların sorumlusu olarak gösterilen Vitor Pereira'ya sarılarak destek vermesi taraftarı pek memnun etmedi. Sarı-lacivertli bir grup taraftar bu gol sevincini ıslıklarla protesto etti.

YORUMLAR 7
  • knry 7 yıl önce Şikayet Et
    rvp geldiğinden beri hocayla aran kötü performansın daha kötü baktın işler kötü gidiyor hocaya sarıldın... denize düşen misali...
    Cevapla
  • Kozanlı 7 yıl önce Şikayet Et
    Memleketimiz için hayırlı olsun.
    Cevapla
  • Cagrı 7 yıl önce Şikayet Et
    Teknık dırektorde ne var defansı yaptı kolay kolay gol yemıyo orta saha mukemmel soeun her macta 10 tane gol pozısyonuna gırıp atamayan golculerde gonderırlerse teknık dırekdoru cok buyuk hata ederler...
    Cevapla
  • Alperen 7 yıl önce Şikayet Et
    van persie çok kurnaz ama doğru işi yapıyor çünkü fenerde mutsuz ve ayrılmak istiyor bunun da ancak taraftarın tepkisini çekerek yapacağını çok iyi öğrenmiş.
    Cevapla
  • H.B.V 7 yıl önce Şikayet Et
    Taraftar Van Persie,ye,Diegoya tepki göstereceğine,son hafta kala Takıma hiç bir şey vermeyen Galatasaray maçında altıpasdan boş kaleye topu atamayan Fernandaoya,Sahada hayalet gibi dolaşan Ozan,a,sol kanadı koridor yapan Hasan aliye tepki göstersinler!.
    Cevapla
  • Tahlil 7 yıl önce Şikayet Et
    rvp nün avukatımısın bu adamın ıskalarını görmüyormusun?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle