Volkan'dan Galatasaray'a ağır gönderme!

Galatasaray derbisi sonrası Fenerbahçe'nin kalecisi Volkan Demirel, yaptığı açıklamada ezeli rakiplerine göndermede bulundu.

Volkan'dan Galatasaray'a ağır gönderme!
Volkan'dan Galatasaray'a ağır gönderme!
GİRİŞ 14.04.2016 11:04 GÜNCELLEME 14.04.2016 11:04
Bu Habere 91 Yorum Yapılmış

Ertelenen derbi mücadelesinde Fenerbahçe, deplasmanda Galatasaray ile berabere kaldı ve şampiyonluk yarışında büyük yara aldı.

Maç sonu yayıncı kuruluşun sorularını yanıtlayan Volkan Demirel, "Söylenecek çok şey var. Buradan kimseyi kandırmak için söylemiyorum. Şampiyon olacağız. Biz inanıyoruz." diyerek iddialı açıklamalarda bulundu.

'Allah kimseyi beraberliğe sevindirmeyi nasip etmesin'

Mücadele sonrası Galatasaraylı taraftarların sevindiğini söyleyerek, ezeli rakibe göndermede bulunan tecrübeli file bekçisi, "Karşı taraf sevindi beraberliğe ama biz sevinmedik. Bu şampiyonluk kaçarsa başta ben olmak üzere tüm sorumluluğu alacağız. Allah bize beraberliği sevindirmeyi nasip etmesin." dedi.

'Değişmesi gerekenler var'

Takım içerisinde düzeltilmesi gereken bazı şeylerin olduğuna dikkat çeken Volkan Demirel, "Faturayı ben kabullenmeye razıyım. Taraftarımız güvenini kaybetmesin. Bir görelim 6 hafta sonrasını. Bazı değişmesi gereken şeyler var ve bu takım içerisinde kalacaklar." sözlerini  sarf etti ve taraftara mesaj gönderdi.

Yayıncı kuruluşun sorularını yanıtladıktan sonra mix-on'da gazetecilere yeniden dönen tecrübeli file bekçisi, "Şampiyon olacağız" sözlerini yineledi.

YORUMLAR 91
  • Reis 7 yıl önce Şikayet Et
    Şike niz de sökmedi artık
    Cevapla
  • Wanli 7 yıl önce Şikayet Et
    Demek ki beraberlik çok ağır gelmiş ne söylediğini bilmiyor :-) birileri şuna 4 yildiziniz gitti desin garibana..:-)
    Cevapla
  • Ivan bebek 7 yıl önce Şikayet Et
    Ivan bebek heykeli dikilecek
    Cevapla
  • ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    Patlasan da iki puan kaybeden sen değil misin?İnşallah şampiyon olamayacaksınız?
    Cevapla
  • Faruk 7 yıl önce Şikayet Et
    Hangi GSlı sevinmiş berabere kaldık diye? Tek sevindiğimiz beraberlik Kadıköy'deki malum beraberlikti Volkan Efendi, hani şu sahanızda kupa kaldırdığımız beraberlik!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle