Derbi sonrası şampiyonluk itirafı

F.Bahçe Teknik Direktörü Pereira, derbinin ardından şampiyonluğu kastederek "Bizim için artık bazı şeyler çok zorlaştı" diye konuştu.

Derbi sonrası şampiyonluk itirafı
Derbi sonrası şampiyonluk itirafı
GİRİŞ 14.04.2016 00:59 GÜNCELLEME 14.04.2016 00:59
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Pereira'nın açıklamaları şöyle:
 
''Bugün kim kendi sahasında oynayan takımdı, bu soru var kafamda. Biz sanki kendi sahamızda oynayan takımdık. Anlaması zor. Nasıl kazanamadık? Galatasaray kazanmak için ne yaptı, Galatasaray kaç pozisyona girdi. Biz çok pozisyona girdik. Açıklaması zor. Anlayamıyorum neden galibiyet alamadık. Bu sezon yaşanan hikayenin özeti gibiydi. Rakipler az pozisyona giriyor bir gol atıyor, iki gol atıyor galip oluyor. Samimi söylüyorum, kolay değil gerçekten çok pozisyon kaçırdık. Galatasaray'ın pozisyonunu hatırlamıyorum. İsteyen taraf bizdik. Onlar bizim ataklarımıza dayanmaya çalıştılar, ayakta kalmaya çalıştılar. Bizim için bazı şeyler çok zorlaştı.
Gökhan Gönül'ün "Sorumlusu biziz" açıklaması sorulunca Pereira, "Tabi ki sorumluluk bizim tamamen. Çünkü gol atamayan, gol kaçıran biziz. Bu maçı açıklayamıyorum. Anlayamıyorum. Sahada ne olup bittiğini açıklayamıyorum. Üzücü bir sonuçla ayrılıyoruz. 3-0, 4-0 olabilirdi.''

YORUMLAR 7
  • abdulbaki 8 yıl önce Şikayet Et
    fanatik fenerbahçeliyim ancak beşiktaş şampiyonluğu sonuna kadar haketti
    Cevapla
  • izleyici 8 yıl önce Şikayet Et
    rakipler dedigin besiktas ligin en gol atan takimi ve en cok gol pozisyona giren takimi bu adam neyden bahsediyor daha. kendi takimin ayibini ortmeye calisiyor.
    Cevapla
  • ottoman 8 yıl önce Şikayet Et
    hadi kocum hadi...
    Cevapla
  • ottoman 8 yıl önce Şikayet Et
    hadi kocum hadi...
    Cevapla
  • fatih 8 yıl önce Şikayet Et
    Maç başı 2 gol pozisyonu üretip en çok 1 gol atarak galip gelince olayı anlayabiliyorsan gol atamamayı da anlaman lazımdı. şimdi de atmadınız olay bu. her maç en az 10 gol pozisyonu olan takımlar şampiyonluğu hak ediyorlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle