Gökhan Gönül sessizliğini bozdu!

Gökhan Gönül, hakkında çıkan ‘doping’ haberlerine isyan etti.

Gökhan Gönül sessizliğini bozdu!
Gökhan Gönül sessizliğini bozdu!
GİRİŞ 02.04.2016 11:05 GÜNCELLEME 02.04.2016 11:05

Sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan milli yıldız, son günlerde çirkin iftiralara maruz kaldığını söyledi. Önce kontrat konusu yüzünden üzerine gelindiğini şimdi de yasaklı madde iddialarının manşetlere taşındığını belirten Gökhan, “Bu haberlere çok üzülüyorum” dedi.

Kendisine uygulanan tedavi sürecinde kulüp doktorlarıyla sürekli irtibat halinde olan başarılı sağ bek, gerçeğin en kısa sürede ortaya çıkacağını belirtirken, şu ifadeleri kullandı:

'GERÇEKLER GÜN YÜZÜNE ÇIKACAK!'

“Benimle sürekli uğraşan insanlar var. Ne zaman işime, takımımın şampiyonluğuna konsantre oluyorum işte o zaman hakkımda yıpratma maksatlı haberler çıkıyor. Bu iddialar önce sözleşmem hakkında çıktı, sonra adımın yan yana gelmesinden bile korktuğum doping konusunda.

‘SİNİRLENİYORUM’

Sokakta beni gören insanlar 'Abi gerçekten doping yaptın mı?' diye soruyorlar. Bu duruma düşmek beni hem üzüyor hem de sinirlendiriyor. Psikolojik olarak öyle bir duruma geldim ki C vitamini takviyesi yaparken bile korkuyorum, çekiniyorum. Artık benimle uğraşılmasını istemiyorum. Biz tedavi sürecinde yasal prosedürlerin hepsini eksiksiz olarak izledik. Gerçekler kısa sürede gün yüzüne çıkacaktır."

KAYNAK: VATAN