Gökhan Gönül'e doping şoku! 2 yıl men...

Fenerbahçe'nin başarılı futbolcusu Gökhan Gönül'de yasaklı maddeye rastlandı.

Gökhan Gönül'e doping şoku! 2 yıl men...
Gökhan Gönül'e doping şoku! 2 yıl men...
GİRİŞ 30.03.2016 10:59 GÜNCELLEME 30.03.2016 14:55
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Sol kaburgasındaki kırıkla Kadıköy'deki Beşiktaş derbisinde sahaya ilk 11'de çıkan Fenerbahçeli Gökhan Gönül'e kulüp doktorları tarafından maçtan önce ağrı kesici iğne yapıldı. Söz konusu iğnenin içeriği, maç sonundaki doping testinin pozitif çıkmasına neden oldu.

Kurallara göre; Gökhan'ın durumunda olduğu gibi, bu madde tamamen yasaklı maddeler listesinde değil. Ancak tek şart, maç öncesinde bu ilacın alınacağının Türkiye Futbol Federasyonu'na bildirilmesi.

Fenerbahçe'den gelen ilk bilgi, gereken bildirimin zamanında yapıldığı yönünde. Bildirimin zamanında yapıldığı tespit edilirse Gökhan Gönül'ün doping defteri kapanacak. Ancak aksi halde milli sağ beke 2 yıla kadar ceza gelmesi bile gündeme gelebilir.

HUKUK KURULU'NA SEVK EDİLDİ

Fenerbahçe'nin, "Biz ilaçları zamanında bildirdik" açıklamasına karşın, Gökhan GönülTürkiye Futbol Federasyonu Hukuk Kurulu'na sevk edildi. Yapılacak inceleme sonucunda Gökhan Gönül suçlu bulunduğu taktirde 2 yıla kadar ceza alması gündemde.

FENERBAHÇE'DEN İLK HAMLE GELDİ

Fenerbahçe Kulübü, Gökhan Gönül'ün Hukuk Kurulu'na sevk edilmesinin ardından ilk hamlesini yaptı ve bu oyuncunun kullandığı ilaçlar ile MR ve röntgen raporlarının Beşiktaş maçından önce TFF'ye iletildiğine dair tutanağı TFF yetkililerine iletti.

YORUMLAR 17
  • omerbjk 7 yıl önce Şikayet Et
    Gökhan niye iyi oynadığı belli oldu
    Cevapla
  • esnaf 7 yıl önce Şikayet Et
    fenerimin hakkında yine oyunlar oynanmaya başladı şike dediler otobüs kurşunlandı şimdi de bu yazıklar olsun
    Cevapla
  • ali 7 yıl önce Şikayet Et
    gökhan gönül bilemezki ne olduğunu. herkese verdikleri aynı ilaç. bu bir suç unsuru olamaz. fb nin başarısını engellemeye yönelik uydurmasyon birşey.
    Cevapla
  • bilal 7 yıl önce Şikayet Et
    beşiktaş lılardan beklerim normal çünkü fener lider olacak diye sancısı vardı
    Cevapla
  • ilker 7 yıl önce Şikayet Et
    bu ne sacma kural..bir madde yasaksa yasaktir degilse degildir..adamlar haber verse ne vermese ne. o takimdan baskasida ayni agri kesiciyimi vurunacak..bu nedir yaa
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle