Pereira: Türkiye'ye Ortadoğu gibi bakıyordum!

Vitor Pereira, Belçika'daki terör saldırısı sonrası kararını verdi.

Pereira: Türkiye'ye Ortadoğu gibi bakıyordum!
Pereira: Türkiye'ye Ortadoğu gibi bakıyordum!
GİRİŞ 28.03.2016 12:10 GÜNCELLEME 28.03.2016 12:10
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Terör olayları, F.Bahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira’yı gerçekten korkuttu. Bir süre Türkiye’yi terk etmeyi bile düşündü. Ancak Portekizli teknik adam, Brüksel’deki saldırılar sonrası teröre ve Türkiye’ye karşı olan bakış açısını 180 derece değiştirdi. Gitmenin bir kurtuluş olmadığını gören Pereira, Türkiye’de yaşadığı mutluluğun yeniden farkına vardı. Önce Ankara, ardından İstanbul’da bombalı saldırılar olunca F.Bahçe’nin teknik patronu için Türkiye bir süreliğine de olsa gerçekten de korkulacak ülke haline gelmeye başlamıştı. Portekizli antrenör, kendisinden çok ailesi için endişe ediyordu.

ORTADOĞU’DA OLUR SANIYORDUM

Hatta Kayseri maçı sonrası Lig TV’de Ankara'da yaşanan patlama nedeniyle yaşadığı üzüntüyü dile getirirken, “Hiçbirimizin ailesi güvenli değil bu şartlar altında. Kafamda 'Değer mi burada, bu şekilde devam etmeye?' sorusu var” bile dedi. Portekizli teknik adam, F.Bahçe’den ayrılmayı gündeme almıştı. Fakat Pereira, Brüksel’de bomba patlayınca, terörün sadece Türkiye problemi değil, Avrupa’nın bir gerçeği olduğunu gördüğünü söyledi. Vitor, “Ben Türkiye, Ortadoğu falan gibi bakıyordum ama görünen ki artık bu bütün dünyanın ama merkezde Avrupa’nın bir gerçeği” dedi.

EŞİ İLE TÜRKİYE’Yİ ÇEK ETTİ

Portekizli teknik adam, Brüksel’deki terör saldırılarının ardından, Türkiye’yi gözden geçirip, eşiyle bu konuyu konuştu. Gitmenin bir kurtuluş olmadığını anladığını ve burada çok mutlu olduğunu söyleyen Pereira, şu tespitleri yaptı: “Nereye kaçacağız ki? Gidelim de nereye gidelim? Artık ben çok kafası karışık bir adamım.  Ben çocuklarımı düşünüyorum, ‘Bu işler nereye gidiyor’ değil. Terör sadece Türkiye ile ilgili değil, bu her yerde olabilir. Brüksel, Avrupa’nın merkezi. Orada olduktan sonra her yerde olur. Fransa’da olduktan sonra her yerde oluyor bu.”

TRANSFER LİSTESİ HAZIRLIYOR

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, gelecek sezon için kolları şimdiden hazırladı, ekibi ile birlikte yeni transfer listesi hazırlıyor. Portekizli teknik adam, yeni bir takım oluşturmak için planlar yaparken, “Önümüzdeki yıl neler yapabiliriz” diye kafa yoruyor. Bu hazırlıklardan da Pereira adına “Ben kalıyorum” mesajı çıkıyor. F.Bahçe’nin şampiyon olacağına inanan, kendisine güvenen Portekizli teknik adam, “Devam edeceğim” diyor.

KAYNAK: AKŞAM
YORUMLAR 23
  • herkes 8 yıl önce Şikayet Et
    israilde bomba patlamadıkça diğer yerlerde bombalamalar durmaz.
    Cevapla
  • Arda 8 yıl önce Şikayet Et
    Çok başarılı biri de değil. Giderse sevinirim
    Cevapla
  • mahir 8 yıl önce Şikayet Et
    korkaklar unutmayın ki bu belaların altında siz Avrupa ve sömürenlerin katkısı çok büyük.. bence ırkçılığı bırakın herkese insan diye değer verin.. vesselam..
    Cevapla
  • kayser 8 yıl önce Şikayet Et
    size verilen paralar HARAM oglu HARAM
    Cevapla
  • yağız gökay 8 yıl önce Şikayet Et
    ulan sığır sen nerede yaşadığına hiç bakmıyormusun,evine,gidip geldiğin yollara...benziyormu hiç ortadoğuya?
    Cevapla
  • taner ertaş 8 yıl önce Şikayet Et
    agzına saglık kardeşimmmmmmmmmmmmmm
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle