Şok itiraf! 'F.Bahçe'ye gelmek istemedim'

Porto'dan kiralık olarak Fenerbahçe'ye katılan kaleci Fabiano, sarı-lacivertlilere kendi isteğiyle gelmediğini itiraf etti.

Şok itiraf! 'F.Bahçe'ye gelmek istemedim'
Şok itiraf! 'F.Bahçe'ye gelmek istemedim'
GİRİŞ 20.03.2016 12:45 GÜNCELLEME 20.03.2016 18:21
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin Porto'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Fabiano Portekiz basınına açıklamalarda bulundu. Mavi-beyazlı ekipten ayrılış sürecine dair konuşan deneyimli file bekçisi, yola sarı-lacivertli ekipte devam edip etmeyeceğine ilişkin de görüşlerini açıkladı.

Porto'ya 2019'a kadar kontratı olan Brezilyalı file bekçisi, "Sezon sonunda geri dönüp dönmeyeceğim sadece bana bağlı bir şey değil. Bir kontratım var ve bunu sonlandırmak hiçbir zaman aklımdan geçmedi. Sezon sonunda oturup konuşmamız gerekir. Aslına bakacak olursanız kiralık olarak gitmeyi isteyen ben değildim. Hiçbir zaman Porto'dan ayrılmak istemedim. Kararlar yönetim tarafından alındı" dedi. 

'Braga'da kontrolü kaybettik'

Sarı-lacivertlilerin UEFA Avrupa Ligi'nden elendiği Braga karşılaşmasını da yorumlayan Fabiano, "Maçın kontrolünü kaybettik. İlk karşılaşmada elde ettiğimiz avantajı kullanamadık. Braga iyi bir takım. Çok akıllı bir teknik direktörü ve çok iyi oyuncuları var. Ancak buna karşın turu geçen taraf biz olabilirdik" şeklinde konuştu. Fabiano ayrıca Porto'nun kalesinde Casillas'ın bulunduğunu ancak kendisine güvendiğini de sözlerine ekledi.

YORUMLAR 5
  • alp 8 yıl önce Şikayet Et
    Pereira ve fabiaono bu ülkenin ekmegini yiyorsunuz beğenmiyorsan defol türkiye den
    Cevapla
  • Hasan 8 yıl önce Şikayet Et
    Maşallah hakemden hiç bahsetmemiş
    Cevapla
  • Ebu Zerr 8 yıl önce Şikayet Et
    Gönderin bu ebleği. Bi işe yaradığı yok bir de yabancı kaleci olduğu için federasyona 1 milyon euro para verdik. Herhangi bir Türk kaleci bundan iyidir. Hakemi ağzına bile alamamış. Kontrolü Fenerbahçe mi kaybetti, hakem mi? Def edin gitsin.
    Cevapla
  • Vanlı 8 yıl önce Şikayet Et
    Gitme şirket senin :)
    Cevapla
  • çuvaldız 8 yıl önce Şikayet Et
    iyi bari kalmak için uğraşmaz
    Cevapla