Pereira: Beni çok rahatsız ediyor

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Amed Sportif maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Pereira: Beni çok rahatsız ediyor
Pereira: Beni çok rahatsız ediyor
GİRİŞ 03.03.2016 21:49 GÜNCELLEME 03.03.2016 21:49

Pereira, yarıştıkları kulvarlardaki önem sıralamasını kendine göre, Lig, Avrupa Ligi ve Türkiye Kupası olarak sıralarken, en önemlisinin lig olduğunu söyledi.

İŞTE PEREIRA'NIN SÖZLERİ...

"Biz iki tane zor maçı geride bırakıp buraya gelmiştik. Beşiktaş ile son derece çekişmeli geçen bir maç oynadık. Burada kadro yönetimini doğru yapmalıydık. Sıkışık bir fikstürümüz var. Kolay bir maç olmadı. Ciddi olmak mecburiyetindeydik. Oyuncularımdan bu turu ilk yarıda bitirmelerini istedim maç öncesinde. Bu akşam sakatlıktan dönen ve oyun temposu kazanması gereken oyuncularımızı kullandık. Takımın fizik kondisyonunu en iyi şekilde yönetmeye çalışıyoruz. Bence en büyük zorluğumuz, mental anlamda yaşadığımız yorgunluk. Her maçtan sonra bir sonraki maça konsantre olmamız çok önemli. Akhisar maçına çıkacağız. Mental yorgunluk, fiziksel yorgunluktan daha zordur. Bizi bekleyen önemli maçlar var. Turu hak ederek geçtik."

"SEZON BAŞINA KALECİLERİMİZE SÖYLEDİM"

"Sezon başında 3 kalecimle toplantı yaptım ve onlara ne kadar güvendiğimi söyledim. Volkan'ın ligde oynayacağını, Ertuğrul'un kupada şans bulacağını, Fabiano'nun da Avrupa'da oynayacağını söyledim. Benim de yanılabildiğim gibi, onların da maç içinde yanıldıkları oldu. "

"BENİ EN ÇOK RAHATSIZ EDEN POZİSYON VERMEK"

"Beni gol kaçırmak rahatsız ediyor ama, daha çok rahatsız eden rakibe gol pozisyonu vermek. Belki biraz daha ofansif dinamiğimizi geliştirmeliyiz. Son toplardaki kararlarımızı gerçekleştirmemiz gerekiyor. Belki biraz daha zamanımız var, belki bu sene istediğimiz dinamiğe ulaşamayacağız, seneye ulaşacağız. Ama herkesten, tüm oyuncularımın performansından memnunum. Hem kupada, hem Avrupa'da devam eden tek Türk takımıyız."