F.Bahçe'den flaş başvuru! 'Bu sahada maç oynanmaz'

F.Bahçe'nin, Pazar günü oynayacağı Akhisar maçı öncesinde zemin korkusu yaşanıyor.

F.Bahçe'den flaş başvuru! 'Bu sahada maç oynanmaz'
F.Bahçe'den flaş başvuru! 'Bu sahada maç oynanmaz'
GİRİŞ 03.03.2016 13:24 GÜNCELLEME 03.03.2016 13:25
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Daha önce de birçok deplasman maçı sonrasında teknik direktör Vitor Pereira, bozuk zeminden futbolcularının etkilenmesinden ve istenilen futbolu oynayamadıklarından yakınmıştı. Şimdi de bu zorlu maç öncesinde Manisa 19 Mayıs Stadı’nın zeminiyle ilgili gelen bilgi ve görüntüler hiç iç açıcı değil. 

Birçok takımın tepkisi sonrasında Manisa 19 Mayıs Stadı’nın zeminine yeni çim serildi. Ancak buna rağmen istenilen sonuç elde edilemedi. Saha kelimenin tam anlamıyla patates tarlasını andırıyor. Sahanın birçok yerinde çimle toprak karışmış durumda. Bunun için de top kontrolü son derece zor ve bazı bölümlerde imkansız.  İşte bu nedenlerden dolayı Fenerbahçe yönetimi “Bu sahada maç oynanmaz” diyerek karşılaşmanın başka bir statta oynanması için TFF’ye başvuruda bulundu.

Spor Toto Süper Lig’de mücadele veren Akhisar Belediyespor yönetimi, Manisa 19 Mayıs Stadyumu zeminini incelettiğini bu konuda TFF yetkilileri maçın burada oynanabileceğini belirtti. 

Fenerbahçe yönetiminin zeminden şikayet edip maçın İzmir’de oynanması için TFF’ye başvurduğu bilgisini değerlendiren Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel, kesinlikle maçı başka bir statta oynamak istemediklerini TFF yetkililerinin de dün yapılan incelemede Manisa 19 Mayıs Stadı'nın zemininin futbol oynamaya müsait olduğunu belirttiğini kaydetti. Eryüksel bir defalığına fedakarlık yapıp Başakşehir maçını Balıkesir’de oynadıklarını ancak Fenerbahçe maçını kesinlikle Manisa’da oynayıp seyirci avantajını kullanmak istediklerini ifade etti.

Manisa 19 Mayıs Stadyum Müdürü Rıza Çakır ise son yağan yağmurların da tedbirlerini aldıklarını, dün TFF Ege Temsilcisi Çim Ziraat Mühendisi Şevki Adalı’nın zemini inceleyerek futbola müsait olduğunu raporuna işlediğini kaydetti.

YORUMLAR 3
  • ali 8 yıl önce Şikayet Et
    bana laf salatası yapma.işinize gelirse oynarsınız
    Cevapla
  • ali 8 yıl önce Şikayet Et
    peki şu ana kadar orada maç oynayanlar nasıl oynadı.ya bırakın herşeye bir bahane bulmayı.ZTK da aynı şeyi söyleyip duydunuz.yok güvenlik probleminden maçı urfada oynama talebi.
    Cevapla
  • volkan 8 yıl önce Şikayet Et
    boş konuşma zemin rezil biraz zeminlerine bakım yapsınlar tarla gibi k
    Cevapla