Fenerbahçe'den flaş Ozan Tufan kararı!

Fenerbahçe’nin sezon başı Bursaspor’dan transfer ettiği Ozan Tufan, artık Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde kalıyor.

Fenerbahçe'den flaş Ozan Tufan kararı!
Fenerbahçe'den flaş Ozan Tufan kararı!
GİRİŞ 11.02.2016 10:55 GÜNCELLEME 11.02.2016 12:24
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Sezon başı 7 milyon euro bonservis bedeli ile gelen ancak çıktığı maçlarda bir türlü bekleneni veremeyen futbolcu için yönetim harekete geçti. Başkan Aziz Yıldırım, genç futbolcuyla özel bir görüşme gerçekleştirdi. Futbolcudan beklentilerini anlatan Yıldırım, bir takım uyarılarda da bulundu.

Pozisyon farkı

Ozan’ın eski performansına ulaşılması için bundan böyle tesislerde kalması kararı verildi. Gece 22:00, Ozan için tesislere son giriş saati olacak. Futbolcunun böylelikle kritik haftalara girilirken daha çok konsantre olup, yapacağı çalışmalarla takıma önemli katkılar sağlaması hedefleniyor.

Futbolcunun bu sezon istenen performansı verememesindeki etkenlerden biri de oynadığı pozisyon ve aldığı görevler... 

Diego’nun olmadığı maçlardaki “10 numara pozisyonunu” üstlenen genç futbolcu bir türlü burada isteneni veremedi. Yetenek ve özellik olarak bu pozisyona uygun olmayan Ozan’ın en iyi oynadığı pozisyon ise Souza ve Topal’ın görev yaptığı defansif bölge... Zaten sarı-lacivertli oyuncu, bu sezonki en iyi maçını Mehmet Topal’ın yerinde oynadığı Molde maçında çıkarmıştı.  Bu karşılaşmada Ozan, Diego ve Souza arasında görev almıştı. Genç futbolcu, iyi oyununu bir de golle süslemişti. 

Ozan Tufan, Souza ve Mehmet Topal’ın yokluğunda bu haftaki Kasımpaşa maçında da Molde mücadelesinde olduğu gibi geride oynayacak. Diego, atakları organize ederken Ozan ise geride alışık olduğu pozisyonda forma giyecek. 

YORUMLAR 23
  • Serkan 8 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahceye transfer olup futbol hayatı bitenler kervanına katılacak..besiktasa gelmeyerek hayatının hatasıni. yaptı
    Cevapla
  • oguz 8 yıl önce Şikayet Et
    Abi bu Ozan Tufan çok yanlış ve gereksiz bir transfer oldu bence. Bütün maçlarda takip ediyorum top çevirmesini biliyor bu kadar başka bişey yokk..
    Cevapla
  • anonim 3 yıl önce Şikayet Et
    peki şimdi
    Cevapla
  • sırdar 8 yıl önce Şikayet Et
    çok abartılmış bir futbolcu sıradan artı hiçbir özelliği yok 2-3 sen sonta ptt 1 ligde olur
    Cevapla
  • esnaf 8 yıl önce Şikayet Et
    bu adamı dikkatle izledim bir fenerli olarak futbolun f sinden anlamıyor
    Cevapla
  • kahtali 8 yıl önce Şikayet Et
    burda yarim yamalak bilgisiyle pereira yi elestirenlere sesleniyorum sizin futboldan anladiginiz kahvede masabasinda sigara icim futbolcularin anasina bacisina kufretmek sizin futboldan anladiginiz halisahada iki haftada bir gidip nefes nefese kalmak pereira senelerdir bu isi yapiyor sacma sapan yorumlar yapmayi birakinda isinize bakin isi ehline birakin cahiller sizi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle