Fenerbahçe bir ilke imza atıyor!

Kulübün lisanslı ürünlerini satan Fenerium, bir ilke daha imza atıyor.

Fenerbahçe bir ilke imza atıyor!
Fenerbahçe bir ilke imza atıyor!
GİRİŞ 10.02.2016 12:39 GÜNCELLEME 10.02.2016 15:22

'Tasarımın Fenerium raflarında' sloganıyla düzenlenen yarışmaya katılıp, tişört çizimlerini Fenerium'a gönderecek taraftarlar arasından ilk 3'e girenlerin tasarımları, yaz döneminde onlara özel etiketlerle satışa sunulacak.

Her fırsatta taraftarlarının talep ve beklentilerine kulak veren Fenerium, düzenlediği tasarım yarışmasıyla, tribünün sesini de dinleyecek. ‘Tasarımın Fenerium raflarında’ sloganıyla düzenlenen tasarım yarışmasıyla, Sarı- Lacivertli renklere gönül veren taraftarların çizimlerinden yola çıkarak hazırlanacak tişörtler, koleksiyona dahil edilecek. 

5 Mart’a kadar sürecek

5 Şubat’ta başlayan ve 5 Mart’a kadar sürecek tasarım yarışmasına katılmak isteyenlerin tek yapması gereken, Fenerbahçe ve Fenerbahçelilik ruhunu anlatan tasarımlarını, www.facebook.com.feneriumadresindeki uygulamaya yükleyip, en yüksek beğeniyi alan ilk 10 tasarım arasına girmek, seçici kurul tarafından yapılacak değerlendirmede ilk 3’e kalmak. 

İlk 3 tasarım raflara çıkacak

Yarışma sonunda en çok beğeniyi alan 10 tasarım arasındnan seçilen ilk 3 tasarım, 2016 İlkbahar/Yaz sezonu boyunca Fenerium raflarında, tasarım sahiplerinin isimlerinin yazıldığı etiketlerle ‘Taraftar koleksiyonu’ olarak boy gösterecek. Ayrıca ilk 3’e giren taraftarlar, Fenerium’dan sürpiz hediyeler kazanacak.

Başlayalı 5 gün olmasına karşın taraftarların büyük ilgi gösterdiği belirlenen yarışmaya, sosyal medya üzerinden yüzlerce tasarım yüklendiği ve oylanmaya başlandığı kaydedildi.