Süper Lig tarihinin en büyük teklifi!

Gündemi Çin takımlarının Süper Lig'in yıldızlarına ödediği rakamlar süslerken, tarihi bir teklifin de geri çevirdiği ortaya çıktı.

Süper Lig tarihinin en büyük teklifi!
Süper Lig tarihinin en büyük teklifi!
GİRİŞ 10.02.2016 09:21 GÜNCELLEME 10.02.2016 09:25
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Transfer piyasasına Çin kulüpleri damgasını vurup, Süper Lig’in devlerinden yıldızları birer birer kadrosuna katarken, bu rakamları kat kat aşan bir teklifi Fenerbahçe’nin geri çevirdiği ortaya çıktı.

Bu kez Dubai'den

Hatırlanacağı gibi kısa bir süre önce Sarı-Lacivertliler’in başkanı Aziz Yıldırım, “Mahmut Bey’e (Uslu) Nani için Çin’den önce 17, sonra da 20 milyon Euro’luk (66 milyon TL) teklif geldi, kabul etmedik” demiş, çıtanın ne kadar yükseldiğini göstermişti. Ancak kulübe yakın kaynaklardan sızan haberler Fenerbahçe’nin, futbol tarihimizin en ciddi rakamını geri çevirdiğini söylüyor. Bir Dubai ekibinin, devre arasında Sarı-Lacivertliler’in kapısını çaldığı ve sezon başında alınan Van Persie için tam 22 milyon Euro’yu (72.6 milyon TL) masaya koyduğu bildirildi.

6.5 milyona geldi...

Adı Barça ile anıldığı dönemde de Van Persie için, “Hiçbir kulüp iyi oyuncusunu satmak istemez. Biz de Van Persie’yi satmak değil, oynatmak için aldık” diyen Yıldırım’ın yine aynı gerekçeyle bu öneriye de olumsuz yaklaştığı öğrenildi. Kanarya’nın, resmi açıklama yapılmasa da Van Persie için Manchester United’a yaklaşık 6.5 milyon Euro (21.5 milyon TL) ödediğini İngiliz basını yazmıştı. Sarı-Lacivertliler, Hollandalı’ya da yılda 4.9 milyon Euro (16 milyon TL) garanti ücret ve 20 bin Euro (66 bin TL) maç başı ödeme yapıyor.

KAYNAK: FANATİK
YORUMLAR 11
  • eko 8 yıl önce Şikayet Et
    İstersen 500 milyon euroya sat sahada futbol oynanmadıktan sonra bize ne. 40 bin kombine satıyosun 20 bin ortalama seyirci ile oynuyosun. Bu rakam 5 sene önce 30 binlerdeydi her geçen sene daha da azalıyor. Amedspora bile oyununu kabul ettiremiyorsun sen daha bırakın bu biz en büyüğüz ayaklarını . Fenerliyim ama bu sene beşiktaş şampiyon olmalı inşallah düşüşe geçmezlerde olurlar diyorum
    Cevapla
  • BoluBeyi 8 yıl önce Şikayet Et
    Aziz Yıldırım sevimli bir insan olmayabilir ama para cambazı bir yönetici olduğuna kimse itiraz edemez. Persie ye bu rakam verildiyse o rakamı 25 milyona çıkarıp satar. Elinde patlayan, zarar ettiği futbolcu olduğunu pek görmedim, göreceğimi de sanmam. Persie satılmazsa ve bu huzursuzluğu devam ederse fenerin elinde patlayan bir sönmüş yıldız olur, Aziz Yıldırım da bunu biliyor.
    Cevapla
  • hknslh 8 yıl önce Şikayet Et
    her zamanki numaralar :) 22 milyon verecekler sizde vermeyeceksiniz öylemi :)
    Cevapla
  • fatih 8 yıl önce Şikayet Et
    sene başı beleşe almadıkları adama şimdi 22 milyon mu veriyorlarmış. azizden masallara hoşgeldiniz.
    Cevapla
  • kafa yok 8 yıl önce Şikayet Et
    RVP yi o fiyata sat Brezilyanin parlayan yıldızı Gabigolü 15 milyon euro ya al. Genç 20 yaşında ne kapris yapar ne de kurnazlik. Ne zaman düzgün is yapacaksınız bilmiyorum ki.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle