Fenerbahçe'yi sarsan sakatlık!

Fenerbahçe'de Lazar Markovic'in 15 gün sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.

Fenerbahçe'yi sarsan sakatlık!
Fenerbahçe'yi sarsan sakatlık!
GİRİŞ 06.02.2016 13:41 GÜNCELLEME 06.02.2016 16:52
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Antalyaspor maçında sakatlanmasına rağmen, Fenerbahçe teknik heyetinin 3 değişiklik hakkını kullanmasından ötürü oyunu tamamlamak zorunda kalan Lazar Markovic'ten gelen haber teknik heyeti üzdü.

Sağ ayak arka adalesinde yırtık şüphesi bulunan yıldız oyuncu, kontrol için hastaneye sevk edilecek. Sağlık ekibi, çekilecek MR sonucuna göre futbolcuya özel bir tedavi uygulayacak.

Sırp oyuncunun şimdilik tedbir amaçlı olarak 15 gün kontrolde tutulacağı Amedspor ile oynanacak Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçının ardından Kasımpaşa ile oynanacak Süper Lig maçlarında yer alamayacağı öğrenildi.

YORUMLAR 4
  • pisagor 8 yıl önce Şikayet Et
    maçı stadda canlı izledim.canlı birebir 90 dakikayı izlemeden konuşup yorum yapmayın.bruno alves ilk yarıda tam 6 faul yaptı.birinde mbilla ya kafa topunda dirsek attı.ikinci yarı aynı insan olmayan müsfette tam 5 faul daha yaptı.bu adam atılmadı.siz neyin derdindesiniz.hakem alenen bariz feneri tuttu.penaltı desen alakası yok.celustka nın hareketi topa.fener şikeye devam....
    Cevapla
  • kartal 8 yıl önce Şikayet Et
    bu sene Beşiktaş şampiyon
    Cevapla
  • sandokan 8 yıl önce Şikayet Et
    FENER iyi oynamadı doğru.Ama adına hakem dediğimiz vijdansızlar FENERLİ oyuncuların tekme-tokatlara maruz kalıp sakatlanmalarını sadece seyrediyorlar. Dün akşamki hakem de eyyamın kralını yaptı. O Antalyalı oyuncunun direk kırmızı kartlık hareketini sarıyla geçiştirdi ,Markoviçe atılan tekmeleri seyretti. FENER için söylenecek tek şey GÜN OLA DEVRAN DÖNE.. Günü gelince bu hakemlerin kokartlarını iptal etmek gerekir.
    Cevapla
  • Ali veli 8 yıl önce Şikayet Et
    Hiç üzülmedim hatta sevindim desem yeridir. Kız gibi top oynuyor.
    Cevapla