Aziz Yıldırım maç sonu patladı

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Antalyaspor'a deplasmanda 4-2 mağlup olduğu maçın ardından G.Saray hakkında çok sert konuştu.

Aziz Yıldırım maç sonu patladı
Aziz Yıldırım maç sonu patladı
GİRİŞ 05.02.2016 22:58 GÜNCELLEME 06.02.2016 11:15
Bu Habere 117 Yorum Yapılmış

İşte Aziz Yıldırım'ın o açıklamaları...

Yargıtay onayladıktan sonra hem ben hem Fenerbahçe olarak, TFF ve UEFA'daki kurumlar hakkında davalar açacağız. Ne dedim, 'UEFA çatırdayacak' dedim. Çatırdadı. Nerede o söylenenler, iddialar? 

'SÖYLEDİKLERİNİ ADAMA YUTTURURLAR'

Milli takım 8 tane yedi, hepimiz üzüldük. Beşiktaş 8 tane yedi, hepimiz üzüldük. Ama Galatasaray başkanı unutmasın, Fenerbahçe onlara 6 tane attı. Onlar tarihlerine baksınlar. Bu ülkeye şikeye getiren Galatasaray Kulübü'dür. Herhalde yanındakiler söylüyor. Söylediklerini adama yuttururlar. Mahkemeler devam ediyor, bitsin. Ondan sonra ne istiyorsan söylersin. Biz bir şey söyledik mi? Hayır... Galatasaray tarihi şikeyle doludur.

'BU SÖYLEDİKLERİMDE BİR TANE YANLIŞ VAR MI? YOK'

O zaman ben Galatasaray başkanı için şunu söylüyorum, bu davayı şike diye savunuyorlarsa demek ki kumpasla bir ilişkileri var demektir. Dava bitmedi. Bitene kadar bekleyeceğiz. Aleyhimize çıkarsa suçlayın bizi ama çıkmazsa özrü dilersiniz.

YORUMLAR 117
  • yunus 8 yıl önce Şikayet Et
    Tek doğru söylediği şey bu ülkeye şikeyi gs getirmiştir..
    Cevapla
  • Ali veli 8 yıl önce Şikayet Et
    Büyük başkan şüphesiz Büyük işler yaptın ama maalesef egon her zamanki gibi işlerinden büyük. Artık şu egonu ya yen ya da alır takimimizdan.
    Cevapla
  • Bayram Bayram 8 yıl önce Şikayet Et
    Özbek ne demiş biz; şikeden, ırkçılıktan, tribün şiddetinden, farklı mağlubiyetten ceza almıyoruz. Biz FFP den ceza alabiliriz demiş. Sen niye üzerine alınıyosun, demekki yaran var gocunuyosun.
    Cevapla
  • bayram bayra 8 yıl önce Şikayet Et
    sen niye alındın ki
    Cevapla
  • Mamisayde 8 yıl önce Şikayet Et
    Dinime küfreden müslüman olsa..
    Cevapla
  • MUSTAFA 8 yıl önce Şikayet Et
    wışşş acımış anlaşılan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle