Menajeri açıkladı! F.Bahçe'yle görüştü mü?

Özellikle Avrupa basının yazdığı Doumbia-Fenerbahçe flörtüyle ilgili olarak Fildişi Sahilli yıldızın menajeri açıklamalarda bulundu.

Menajeri açıkladı! F.Bahçe'yle görüştü mü?
Menajeri açıkladı! F.Bahçe'yle görüştü mü?
GİRİŞ 28.01.2016 09:42 GÜNCELLEME 28.01.2016 09:42
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Ara transfer dönemini sessiz geçiren Fenerbahçe'deSeydou Doumbia transferiyle ilgili detaylara ulaştı. 

Özellikle Avrupa basını, son olarak ise transfer dönemlerinin ünlü muhabiri Gianluca di MarzioFenerbahçe'nin, Roma'nın Senegalli golcüsüyle ciddi şekilde ilgilendiğini belirtmişti.

"Evet! Doumbia Roma'dan ayrılacak"

Fanatik, 28 yaşındaki yıldız oyuncunun menajerine ulaştı ve konuyla ilgili ilginç bilgiler elde etti. Menajer Cristophe Payot, konuyla ilgili olarak Doumbia'nın Roma'dan ayrılmak istediğini, İtalya'da mutsuz olduğunu belirtti ve "Evet Doumbia için Roma'da bir gelecek kısa vadede gözükmüyor. Roma'dan kesinlikle ayrılmak istiyor." dedi. 

"Fenerbahçe belki de yanlış kişilerle görüşüyordur"

Kendisine Fenerbahçe'yi sorduğumuzda ilginç bir cevap veren Payot, "Fenerbahçe tarafından kimseyle görüşmedik. (Aracıları kastederek) Belki de yanlış kişilerle görüşüyorlardır. Di Marzio'nun yazdıklarını gördüm. Söyleyecek bir şeyim yok. Çünkü bize gelen bir teklif de yok. Siz benim telefonumu bulmuşsunuz. Fenerbahçe yöneticileri de isterlerse rahatlıkla bulurlar." şeklinde konuştu. 

"Çin'den de teklif var"

Oyuncusuna birçok ülkeden, birçok takımın da talip olduğunu belirten Payot, "Marsilya ciddi şekilde ilgileniyor. Premier Lig ve Almanya'dan teklifler var. Çin'den de teklif aldık. Hepsini konuşacağız ve değerlendireceğiz." açıklamasını yaptı. 

Kadroya giremiyor

Doumbia, sezon başı Roma'dan CSKA Moskova'ya kiralanmış, Şampiyonlar Ligi'nde forma giyip 3 gol atmıştı. Daha sonra Roma'ya geri dönen Doumbia, kulübünün maçlarında kadroya alınmadı.

YORUMLAR 1
  • Guney 8 yıl önce Şikayet Et
    adam senegalli mi fildişili mi:))roma da bile kadroya giremeyen adam nasıl yıldız oluyor
    Cevapla