Başkana bizzat iletti! 2 kesin transfer istiyor

Pereira'nın, başkan Yıldırım'a bizzat ilettiği listedeki isteklerinden ilki golcü, diğeri de forvet arkasında oynayabilecek bir futbolcu.

Başkana bizzat iletti! 2 kesin transfer istiyor
Başkana bizzat iletti! 2 kesin transfer istiyor
GİRİŞ 29.12.2015 03:01 GÜNCELLEME 29.12.2015 03:01

İlk devreyi Sivasspor karşılaşmasıyla noktalayan F.Bahçe'de teknik direktör Vitor Pereira kapsamlı bir rapor hazırladı. Portekizli’nin dünkü karşılaşmanın ardından bizzat başkan Aziz Yıldırım’a sunduğu geniş analizin en dikkat çeken noktası 2 takviye beklentisi. 

Ocak'ta Van Persie ve Fernandao'ya alternatif olabilecek bir golcü alınmasını talep eden hoca yönetimden ayrıca son haftaların tartışılan ismi Deigo'nun boşluğunu doldurabilecek bir forvet arkası transferi de istedi. Bu iki takviyeye 'olmazsa olmaz' gözüyle bakmadığının ise altını çizen Pereira, uygun şartların oluşması durumunda kadronun genişletilebileceğine vurgu yaptı.
 
KADRO KORUNACAK
 
Tüm teknik heyetin kafa kafaya verip hazırladığı raporda futbolcuların bireysel performanslarının yanı sıra takımın ağustos ayı başından şu zamana kadarki gelişimi de yer alıyor. İlk yarı değerlendirmesinin ağırlıklı olduğu dosyalarda 2. devrenin planlaması da yer alıyor. Şubat ayıyla birlikte yeniden yoğunlaşacak maç temposunda takıma nasıl bir antrenman programı uygulanacağı, ocak ayının nasıl değerlendirileceği de raporda ayrıntılarıyla yazıyor.
 
Sezon başında Emre, Bekir, Egemen, Stoch, Sow, Mert Günok, Webo, Selçuk Şahin gibi birçok oyuncusuyla yollarını ayıran F.Bahçe'de, devre arası kıyımı yaşanmayacak. Vitor Pereira mevcut kadrodan memnun olduğunu ve elindeki ekibi kupa, lig ve Avrupa üçgeninde dönüşümlü olarak rotasyona sokacağını da raporuna ekledi.