Pereira: Görmek istediğim Fenerbahçe

Fenerbahçe’de teknik direktör Vitor Pereira, "Yaptığımız işin karşılığını almaya başladı. Görmek istediğim Fenerbahçe bu" dedi.

Pereira: Görmek istediğim Fenerbahçe
Pereira: Görmek istediğim Fenerbahçe
GİRİŞ 30.11.2015 23:15 GÜNCELLEME 30.11.2015 23:15
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında evinde Trabzonspor’u 2-0 ile geçen Fenerbahçe’de teknik direktör Vitor Pereira, "Yaptığımız işin karşılığını almaya başladı. Görmek istediğim Fenerbahçe bu" dedi.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında evinde Trabzonspor’u 11. dakikada Nani ve 88. dakikada Fernandao’nun golleriyle 2-0 mağlup etti.

Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan sarı-lacivertli teknik patron Vitor Pereira, zorlu bir karşılaşma olacağını bildiklerini belirterek, “Takımın birkaç maçtır gösterdiği bir bilinç ve gelişim var. Çok iyi bir baskı yaptık ve Trabzonspor’u oynatmadık. Oyunu tamamen biz kontrol ettik. Pozisyonlar ürettik, net bir pozisyon vermedik rakibe. Kaliteli bir oyun oynadık. Yaptığımız işin karşılığını almaya başladık artık. Kendi kimliğini oluşturmaya başladı takım. Benim görmek istediğim Fenerbahçe bu” dedi.

“FENERBAHÇE HER GEÇEN GÜN BÜYÜYOR VE DAHA İYİ OYNUYOR”

Molde karşılaşmasının kesinlikle kolay bir karşılaşma olmadığını belirten Pereira, “Molde maçı çok koşmamız ve mücadele etmemiz gereken bir maçtı. Böyle maçları kazanmak zorlu olmuştu. Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Bu akşam da hakkettiğimiz bir galibiyet aldık. Trabzonspor gibi zorlu bir rakibe karşı yaptık bunu. Takımımız gelişiyor. Üzerine katarak devam ediyor. Daha fazla ön tarafta kalıyor artık ve top kazanıyor. Bizim oyunumuzun tarzı böyle bir oyun. Bazı faul olmayan fauller çalındı bugün. Çok agresif bir oyun sergiledik. Topu kaybettiğimizde de o tepkiyi gösterdik. Savunma çizgimiz de artık daha da önde karşılıyor rakibi. Hücumu da aynı şekilde geliştirdik. Fenerbahçe her geçen gün büyüyor ve daha da iyi oynuyor. Teknik direktör de bu şekilde değerlendirmeli diye düşünüyorum. Yeni bir takımız. Onların bu takımı hissetmeleri ve yaşamalarını sağlamak kolay değildi. Şu an takım halinde oynuyoruz, takımı hissediyor, kulübü hissediyor ve taraftar için oynuyoruz. Kariyerimde gördüğüm en iyi taraftar Fenerbahçe taraftarı. Çalışmaya devam edeceğiz onlar için. Onlar keyfi hak ediyorlar” diye konuştu.

“HER MAÇ DAHA İYİYE GİDİYORUZ”

Fenerbahçe’nin sadece son zamanlarda iyi oynadığına inanmadığını belirten Pereira, “Ben Fenerbahçe’nin sadece iki haftadır iyi oynamaya başladığına inanmıyorum. Her maç daha iyiye gidiyor. Her maç kendini geliştirerek, kaliteli bir oyun ortaya koyarak ilerliyor takım. Özellikle 6-7 maçtır. Defansif anlamda pozisyon vermiyoruz, bu takım halinde oynadığımızın göstergesidir. Şu anda gördüğünüz Fenerbahçe beni şaşırtmıyor. Benim çalıştırdığım takımlarda hep bu oldu. Adım adım gelişirler. Kimin kim olduğunu sezon sonunda göreceğiz” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 1
  • smpyn 8 yıl önce Şikayet Et
    Hoca kiziyordum sana ama yavaş yavaş takımı oturtuyorsun...
    Cevapla