Gökhan Gönül'den Tekelioğlu'na cevap!

Fenerbahçeli futbolcu Gökhan Gönül, Trabzonspor maçında rakip takım hocası Sadi Tekelioğlu ile yaşadığı tartışmaya açıklık getirdi.

Gökhan Gönül'den Tekelioğlu'na cevap!
Gökhan Gönül'den Tekelioğlu'na cevap!
GİRİŞ 30.11.2015 23:58 GÜNCELLEME 01.12.2015 00:07
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin tecrübeli oyuncusu Gökhan Gönül, Trabzonspor Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu'nun, 'Hacettepe'den Fenerbahçe'ye gelince böyle oluyor' şeklindeki sözlerine yanıt verdi. Gönül, "Ben amatörde de oynasam değişmem" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında sahasında Trabzonspor ile karşılaşan Fenerbahçe, sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrıldı. Karşılaşmanın 82. dakikasında Markovic ve Salih Dursun arasındaki bir mücadele sonrası ortalık karıştı. Salih’in Markovic'in üzerine doğru hareketlenmesinin ardından Trabzonspor Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu da Markovic’e tepki gösterdi. Bunun üzerine Gökhan Gönül ve Sadi Tekelioğlu arasında bir diyalog yaşandı. Bordo-mavili kulübün teknik direktörü Sadi Tekelioğlu, müsabaka sonrası düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, "İnsan üzülüyor. Gökhan Hacettepe'de oynarken Trabzonspor'a gelmesi için ön ayak olmuş isimlerden birisiyim. Ona müdahale ettim, Salih'i kurtarmak için. Sen nereden yetiştin gibi bir diyalog gelişti. Futbol böyle tabi. Hacettepe'den Fenerbahçe'ye gelince böyle oluyor" diye konuştu.

Tecrübeli oyuncu Gökhan Gönül ise karşılaşma sonrası basın mensupları ile yaptığı sohbet sırasında, "Ben bir şey yapmadım. Televizyonda ne olup bittiğini görüyorsunuzdur. 'Hocam sen yapma bari, ne yapıyorsun' dedim. Ben amatörde de oynasam değişmem" dedi.

YORUMLAR 5
  • ironman 8 yıl önce Şikayet Et
    Gökhan gönülun türk futbolu için yaptıkları ortada, bir de sadi tekelioğlu ve salih gibi mafya tetikçileri karşılaştırmak akla ziyan.
    Cevapla
  • Metin 8 yıl önce Şikayet Et
    tipik trabzonsporlu hazımsızlığı
    Cevapla
  • han li 8 yıl önce Şikayet Et
    zaten amatörsün gökan....terbiyesizsin...ahlaksızsın belli zaten halinden..siz ts nin kötü durumunda 2 tane zorla attınız.futbolunuz yok.milli takımda aynı canla başla oynamanı bekliyorum.
    Cevapla
  • elturco 8 yıl önce Şikayet Et
    sadi misin salihmisin isine bak milleti kiskirtmaaa gokhani biliyoruz senidee
    Cevapla
  • serd 8 yıl önce Şikayet Et
    hakem sana kart bile vermedi aciklama yapma bosyere
    Cevapla