Volkan Demirel: Trabzon her zaman tehlikeli

Fenerbahçe kaptanı Volkan Demirel, tüm arkadaşlarını etrafına toplayıp maç öncesi uyardı.

Volkan Demirel: Trabzon her zaman tehlikeli
Volkan Demirel: Trabzon her zaman tehlikeli
GİRİŞ 29.11.2015 12:53 GÜNCELLEME 29.11.2015 12:53

Fenerbahçe Kaptanı Volkan Demirel, takımın sezon başındaki durgunluğunu atarak toparlanmasına büyük katkı sağlayan isimlerin başında geldi. Dümeni sağlam tutan kaptan, hem yemek organizasyonlarında hem de takım toplantılarında tüm futbolcuların kenetlenmesine yönelik önemli adımlar attı.

Deneyimli eldiven, son olarak Molde seyahati dönüşü uçakta yarın karşılaşacakları rakipleri Trabzonspor’la ilgili olarak, “Bourceanu, Bosingwa, Constant, Medjani gitti, hocaları Şota istifa etti” yorumlarının yapılmasına şahit olunca hemen bir uyarı toplantısı yapmaya karar verdi.

‘3 TEMMUZ HASSASİYETİMİZ VAR’

Takımda çok sayıda yeni yabancı futbolcu olmasının da sebebiyle, bordo-mavili takımla aralarındaki rekabeti anlatma ihtiyacı hisseden Volkan, dün tüm arkadaşlarını etrafında toplayıp “Trabzonspor her zaman önemli ve tehlikeli bir rakiptir. Ne kadar güç kaybına uğrasalar da Trabzonspor, Trabzonspor’dur. 3 Temmuz hassasiyetimiz var, maçlarımız hep çekişmeli geçer.

Galatasaray ve Beşiktaş derbilerine nasıl hazırlanıyorsak aynı özenle bu karşılaşmaya da konsantre olmalıyız. Karşımıza PAF takımla bile çıksalar rakibimizi önemsemeliyiz. Öncelikle Molde maçının havasından kurtulalım sonrasında da evimizde taraftarımıza galibiyeti hediye edelim”
diye konuştu.